Azt hiszem látom a problémát:
A te első fájlodat megnyitottam MSOXP-vel (az pont van a gépemen) A lábjegyzet szövege előtt felső indexes számozás látszik.
A te első fájlodat megnyitottam OxygenOffice3.1.1-el. A lábjegyzet szövege előtt most felső indexes számozás látszik.
A te első fájlodat mentettem .odt formátumba OxygenOffice3.1.1-el. A fájlt úja megnyitva még mindig a helyes (felső indexes) állapot látszik. Tehát a konvertáló program DOC->ODT iránya és maga az odt formátum jól működik.
A megnyitott .odt fájlt OxygenOffice3.1.1-el "mentés másként" funkcióval mentem: MSOXP verzióba. Az új .doc fájlt akár OxygenOffice3.1.1-el, akár MSOXP-vel nyitom meg, már nem felső indexes a számozás, és távolabb van a szövegtől. Tehát a a konvertáló program ODT->DOC iránya nem működik 100 %-osan.
Ugyanazt az egyetlen .odt fájlt mentettem még próbaképpen MSO95 és MSO6.0 verziókba is, de az eredmény ugyanaz: NEM felső indexes számozás látszik a lábjegyzet szövege előtt.
Megoldást nem tudok egyelőre javasolni.
Esetleg nézd meg, jelentettek-e ilyen hibát a fejlesztők felé, és ha igen, akkor történt-e valamilyen változás? Ha nem történt, akkor lehet rá szavazni. Minél több szavazatot kap egy hiba, annál hamarabb javítják. (ELMÉLETILEG.) Innen a fórumról egyszer már sikerült rávenni egy javításra a fejlesztőket. Lehet, hogy többször is, én egyszer voltam benne a dologban:
http://user.services.openoffice.org/hu/ ... hida#p3118
Nem ment könnyen, úgyhogy előre szólok: én nem vállalom, ha nagyon szükséged van a funkcióra, akkor bizony a fejlesztőket kell "nyaggatni" minél gyakrabban.