maksymalna liczba arkuszy w skoroszycie

Użytkowanie arkusza kalkulacyjnego
lukand

maksymalna liczba arkuszy w skoroszycie

Post autor: lukand »

Chciałbym prosić o wskazówkę lub informację dotyczącą maksymalnej liczby arkuszy w pojedynczym pliku. Otóż utworzyłem skoroszyt i wydruk każdego z arkuszy był możliwy do czasu, gdy liczba arkuszy przekroczyła 22. Pomimo, że arkusz 23. dało się utworzyć, to nie sposób go wydrukować. Próba wydruku kończy się na 22 arkuszach i nawet wybór pojedynczego arkusza nie daje oczekiwanego rezultatu. Spróbowałem również otworzyć plik skoroszytu także w LibreOffice 3.4.4, lecz skutek jest identyczny. Czyżby to błąd aplikacji, czy przyczyny należy szukać gdzie indziej?
OpenOffice 4.1.1
Jan_J

Re: maksymalna liczba arkuszy w skoroszycie

Post autor: Jan_J »

Właśnie z powodzeniem wydrukowałem sobie naprędce założony skoroszyt złożony z 25 arkuszy. Dla oszczędności papieru wydrukowałem go do pliku, ale prawdziwym sterownikiem drukarki postscriptowej HP.
Tak że przyczyny szukałbym gdzie indziej.
JJ
LO (25.2|24.8) ∙ Python (3.12|3.10) ∙ Unicode 16 ∙ LᴬTEX 2ε ∙ XML ∙ Unix tools ∙ Linux (Rocky|CentOS)
lukand

Post autor: lukand »

Dziękuję za wskazówkę! Przeprowadziłem podobny eksperyment i w nowym skoroszycie nie natrafiłem na opisany uprzednio problem. Zatem powód anomalii opisany na początku tkwi gdzieś indziej. Nie mam na razie pomysłu na wyjaśnienie przyczyny.
OpenOffice 4.1.1
Zefirek
Kontakt:

Post autor: Zefirek »

Witam

W tym temacie znajdziesz odpowiedź o max. ilości Arkuszy w Skoroszycie:
https://forum.openoffice.org/pl/forum/v ... f=9&t=2142
OpenOffice 4.1.1 Windows 8.1
ODPOWIEDZ