Odzyskiwanie dokumentów
Odzyskiwanie dokumentów
Przy uruchamianiu OpenOffice Calc za każdym razem włącza się okno związane z odzyskiwaniem dokumentów. Chciałbym trwale wyłączyć tę funkcję, w jaki sposób to zrobić?
Apache OpenOffice 4.0 na Windows 8
Re: Odzyskiwanie dokumentów
U mnie tak pojawia się na ubuntu. Win 8 mam, ale jeszcze nie instalowałem. Poza tym po aktualizacji do 8.1 krzaczą się wszystkie programy 
Re: Odzyskiwanie dokumentów
U mnie identycznie robi się po uruchomieniu OpenOffice Writer.
Niedawno zainstalowano mi wersję 4.1 i właśnie wtedy się to zaczęło.
Jeżeli kopiuję sobie z internetu jakieś interesujące mnie fragmenty to po podaniu polecenia wklej program znika,a po ponownym uruchomieniu domaga się odzyskiwania dokumentu i pojawia się pusta strona, bo oczywiście nic się nie wkleiło.
Często mam otwartych kilka dokumentów i po ponownym uruchomieniu programu także domaga się ich odzyskiwania,chociaż nic w nich nie było zmieniane.
Jest to bardzo denerwujące i czasochłonne.
Niedawno zainstalowano mi wersję 4.1 i właśnie wtedy się to zaczęło.
Jeżeli kopiuję sobie z internetu jakieś interesujące mnie fragmenty to po podaniu polecenia wklej program znika,a po ponownym uruchomieniu domaga się odzyskiwania dokumentu i pojawia się pusta strona, bo oczywiście nic się nie wkleiło.
Często mam otwartych kilka dokumentów i po ponownym uruchomieniu programu także domaga się ich odzyskiwania,chociaż nic w nich nie było zmieniane.
Jest to bardzo denerwujące i czasochłonne.
Openoffice4.1 na Windows Vista