Ale u mnie ten skrót klawiaturowy nie działa - więc mam pytanie, czy powinien działać? Jak go do tego zmusić?
Wstawianie znaków specjalnych z klawiatury
-
ewelahoracy
Wstawianie znaków specjalnych z klawiatury
Mam taki problem : w pracy, którą tworzę w Wordzie, mam polecenie wstawiania wielokropka z użyciem klawiszy prawy Alt + .
Ale u mnie ten skrót klawiaturowy nie działa - więc mam pytanie, czy powinien działać? Jak go do tego zmusić?
Na razie wstawiam ten nieszczęsny wielokropek przez Start-->Tablica znaków, ale jest to uciążliwe przy pisaniu bardzo długich treści. Nie znalazłam nigdzie rozwiązania tego problemu. Jeśli jest to możliwe, to proszę, pomóżcie.
zespoły na wesele kraków, nocleg zakopane, architekt kraków, discofox kraków, pizza kraków ruczaj
OpenOffice 3.3.0 na Win7
OpenOffice 3.3.0 na Win7
Re: Wstawianie znaków specjalnych z klawiatury
Słabo szukałeśszukałaś, bo było wiele razy i wiele lat temu > Wstawianie znaków specjalnych za pomocą skrótów klawiaturowych
Ostatnio zmieniony wt paź 01, 2013 10:27 pm przez Jan_J, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: męski szowinizm niewskazany ;)
Powód: męski szowinizm niewskazany ;)
Standardowa diagnostyka rozwiązuje 90% problemów typu "wcześniej działało, ale już nie działa".
Przepis na LibreOffice
Uzyskałeś pomoc? Poinformuj innych o sprawdzonym rozwiązaniu i podziękuj. Dodaj [SOLVED] w tytule.
Przepis na LibreOffice
Uzyskałeś pomoc? Poinformuj innych o sprawdzonym rozwiązaniu i podziękuj. Dodaj [SOLVED] w tytule.
-
ewelahoracy
Re: Wstawianie znaków specjalnych z klawiatury
OK, w takim razie kajam się i biję w piersi - mam straszny deficyt czasu przy tej pracy i poszłam nieco na łatwiznę
Niemniej serdecznie dziękuję za pomoc i podpowiedź.
Niemniej serdecznie dziękuję za pomoc i podpowiedź.
zespoły na wesele kraków, nocleg zakopane, architekt kraków, discofox kraków, pizza kraków ruczaj
OpenOffice 3.3.0 na Win7
OpenOffice 3.3.0 na Win7