[SOLVED] Szybka podmiana zdjęcia z pozostawieniem przejść
[SOLVED] Szybka podmiana zdjęcia z pozostawieniem przejść
Czy da się w jakiś sposób szybko podmienić zdjęcie (niezalinkowane, załadowane do prezentacji) na inne, ale tak, by przejścia, animacje i tak dalej pozostały nie zmienione?

OpenOffice 3.3.0, Win 7 Ultimate x64

Re: Szybka podmiana zdjęcia z pozostawieniem przejść
Otwórz plik prezentacji w archiwizatorze (np. 7-ZIP), przejdź do /Pictures i podmień zdjęcie.

Standardowa diagnostyka rozwiązuje 90% problemów typu "wcześniej działało, ale już nie działa".
Przepis na LibreOffice
Uzyskałeś pomoc? Poinformuj innych o sprawdzonym rozwiązaniu i podziękuj. Dodaj [SOLVED] w tytule.

Przepis na LibreOffice
Uzyskałeś pomoc? Poinformuj innych o sprawdzonym rozwiązaniu i podziękuj. Dodaj [SOLVED] w tytule.
Wow, dzięki, po tym jak to zrobiłem i wywaliłem wszystkie zdjęcia z Pictures okazało się, że masa zdjęć w prezentcji jakimś cudem jest zalinkowana... a jutro wielki dzień pokazu... I byłaby wielka lipa, bo prezentacje wrzucałem na pendrive'a, dzięki temu poprawiłem wklejenie zdjęć i z tego co widzę teraz można już spać spokojnie. Uff! DZIĘKIIII!!!!!

OpenOffice 3.3.0, Win 7 Ultimate x64

No, faktycznie byłaby lipa. 
Zainteresuj się tym artykułem. Tłumaczy on jak wstawiać zlinkowane zdjęcia, a jak je osadzać na stałe.
http://openofficeorgpl.blogspot.com/200 ... afiki.html

Zainteresuj się tym artykułem. Tłumaczy on jak wstawiać zlinkowane zdjęcia, a jak je osadzać na stałe.
http://openofficeorgpl.blogspot.com/200 ... afiki.html
Standardowa diagnostyka rozwiązuje 90% problemów typu "wcześniej działało, ale już nie działa".
Przepis na LibreOffice

Przepis na LibreOffice