Fachowiec potrzebny

Bieżące informacje na temat wydarzeń ważnych dla społeczności skupionej wokół projektu
Torfbud

Fachowiec potrzebny

Post autor: Torfbud »

Witam

Jestem nowy na forum, więc nie wiem czy można ogłaszać zapotrzebowanie na pomc czy nie, ale zgłaszam :-)

Znam się troszkę na Libre Calc gdyż stworzyłem kilka dość zaawansowanych (w moim mniemaniu) arkuszy samemu.
Niestety potrzebuję coraz to bardziej skomplikowanych rzeczy i tutaj moja wiedza jest już troszkę niewystarczająca, dodatkowo czas nie pozwala rozwijać się w tym kierunku.
Szukam osoby która od czasu do czasu zmodernizowałaby dla mnie kilka arkuszy kalkulacyjnych, napisała kilka makr itp.

tel.607 062 712
torfbud@wagielektroniczne.com.pl

Firma Torfbud z Chorzowa.
Libre Office 7.0.4.2 na Linux
Jan_J

Re: Fachowiec potrzebny

Post autor: Jan_J »

Oficjalnie forum nie kontaktuje zleceniodawców ze zleceniobiorcami. Cel jest inny: otwarta wymiana informacji.
Jest nas (wolontariuszy) bardzo mało i nie wiem, czy kogoś taka oferta zainteresuje.
Zawsze można pytać na forum, na większość pytań znajdują się tu rozwiązania i odpowiedzi, a przynajmniej sugestie. Ale to zupełnie inny tryb niż ścisła współpraca firmowa.
JJ
LO (25.2|24.8) ∙ Python (3.12|3.10) ∙ Unicode 16 ∙ LᴬTEX 2ε ∙ XML ∙ Unix tools ∙ Linux (Rocky|CentOS)
Torfbud

Re: Fachowiec potrzebny

Post autor: Torfbud »

Jasne. Szkoda ale dziękuję za informację.
Libre Office 7.0.4.2 na Linux
ODPOWIEDZ