Tylko jaki PIN nie mam żadnego tylko hasło do dysku google.

Z One Drive również nie można zintegrować. W tym przypadku nie pyta o pin ale jest inny błąd.
Twój problem dotyczy uwierzytelnienia dwuskładnikowego. Pewnie już zapomniałeśBogdano pisze:Jak w tytule już kilka razy próbowałem i zawsze pod koniec pyta o PIN.
Tylko jaki PIN nie mam żadnego tylko hasło do dysku
Tak naprawdę to chodzi o oszczędność. Alphabet uznał, że nie opłaca się utrzymywać dwóch odrębnych systemów przynależności, więc wszyscy dostali zabezpieczenia klasy biznes, w których paranoja ochronna jest podniesiona kilka stopni wyżej.tomeh pisze:To na suporcie google było poruszane już kilka razy do różnych innych programów. Sparować się tego nie da i całe szczęście. Usługi google drive są połączone z innymi usługami google na tym samym uwierzytelnianiu czyli mailem, kontami w YT, Foto, Web tols i dzisiątkach innych. Jak byś uzyskał autoryzację dostępu przez Libre to jak ktoś by dał radę na Twój pc dać robaczka czy inny program z mało przyjemnych to by hulał przez Libre na Twoim koncie goole - to ty była brama wjazdowa.
Otoczka google to nie jest to samo do inne dyski wirtualne bo to usługi stowarzyszone dlatego tylko listują się aplikacjami google gdzie autoryzacja jest 1 do 1 - personalna.