Nyomtatási probléma LibreOffice-ban

Táblázatkezelő
fat spider
Önkéntesek

Nyomtatási probléma LibreOffice-ban

Hozzászólás Szerző: fat spider »

Mac OSX-em van. Váltottam Leopard-ról SnowLeo-ra (ez operációs rendszer cserét jelent úgy, hogy nem töröltem le semmit, hanem upgradeltem, ami lehetséges és időhatékony megoldás...). Egyúttal váltottam a OpenOffice-ről LibreOffice-ra (LibreOffice 3.3.2 OOO330m19 (Build:202)) Az addig bármikor hibamentesen kinyomtatott táblázatokat most csak felében nyomtatja, míg, ha elmentem pdf formátumba, akkor a nyomtatáskor teljes és jó táblázatot tudok nyomtatni. Van-e valakinek ötlete a probléma megoldására?
Win 10, LibO verzió: 7.2.0.4 (x64)
antiuhu
Önkéntesek

Re: Nyomtatási probléma LibreOffice-ban

Hozzászólás Szerző: antiuhu »

Üdv!

Tipp 1:
LibreOffice-ban a nyomtatóbeállításoknál elállítódótt valami a frissítéskor (üres oldalak, minden munkalap stb.) Megoldás lehet ha itt megfelelően beállítod.
Tipp 2:
Nyomtató eltávolítása, majd visszaállítása. (lehet a frissítés nem minden driver összetevőhöz volt 100%-s)

Kérdés:
Csak táblázatot nyomtat hibásan? Writert megfelelően? Csak LibreOffice-ban van hiba, vagy másik programmal is (pl.: gnumeric)?

Anti
fat spider
Önkéntesek

Re: Nyomtatási probléma LibreOffice-ban

Hozzászólás Szerző: fat spider »

A Writerben is ugyanaz a hiba! Viszont, ha megírom pdf-be a dokumentumot, akkor nincs gond, simán ki tudom nyomtatni! Ezért nem értem....Viszont, az OpenOffice 3.2.1 (build: 9502) simán nyomtatta azokat, amelyeket a LO nem tudott rendesen kinyomtatni! Ezt már nem értem...
Win 10, LibO verzió: 7.2.0.4 (x64)
Válasz küldése