sok .doc .rtf kötegelt konvertálása .odt-be

Szövegszerkesztő
góbé
Önkéntesek

sok .doc .rtf kötegelt konvertálása .odt-be

Hozzászólás Szerző: góbé »

A "kezdő vagyok de... " c. fórumban olvastam: "Fájl>Tündérek>Dokumentumátalakító segítségével, egész könyvtárakat tudsz konvertálni."
Ez nagyon hasznos volna, de nekem nem működött. A kiválasztott könyvtárban rtf és txt kiterjesztésű fájlok voltak. A tündérnek MicrosoftOffice Word dokumentumokat állítottam be, a sablonoktól kivettem a pipát és a Word dokumentumoktól "az alkönyvtárakkal együtt"-től is. (nem volt alkönyvtár) Beállítottam az Importálás és a Mentés helyét. Erre a tündérke azt válaszolta, hogy NINCS word dokumentum az illető könyvtárban. :o
Az igaz, hogy azok az rtf-ek már "átmentek" az OO-n valamikor, csak nem lettek konvertálva.
Mit nem csináltam jól?
Üdv. go'be'
Apache OpenOffice 4.1.1, Windows 7,
Zizi64
Globális moderátorok

Re: sok .doc .rtf kötegelt konvertálása .odt-be

Hozzászólás Szerző: Zizi64 »

Üdv!

Ma telepítettem a LibreOffice3.3.1-et. Azzal tudtam most csak kipróbálni. Remekül működik, de csak akkor, ha "átverem" a tündérkét. Átneveztem .doc kiterjesztésűre az összes konvertálni kívánt .rtf dokumentumot. Ez nem túl szabályos megoldás, de a cél ugye szentesít... A .txt kiterjesztéssel nem próbálkoztam.
Mindig legyen biztonsági másolatod a buherálni kívánt dokumentumokról!!!
Kovács Tibor, W11/10/7x64Pro, Linux: 7.5.8-25.x.y.z
PortableApps: LO, AOO: időlegesen feldobva, ha nagyon kell...
Ha megoldódott a probléma, jelöld a témaindító hozzászólásod címének szerkesztésével. Írd elé: [Megoldva].
Válasz küldése