Sziasztok!
Kérdésem-kérésem lenne:
Telepítettem az OOo legújabb változatát és működik! de! Mivel Romániában élek és sok román szöveget kell írjak, így szükségem lenne az OOo román nyelvtudására és szövegjavítására is. Ezzel van gondom.
A kiegészítőknél letöltöttem 3 román nyelv csomagot, be is illesztettem a többi közé, de csak nem látja, vagy nem kezeli. Van erre megoldás? (létezik román OOo is-proba verziók-, probáltam azt is feltelepíteni, de azt a hiba üzenetet küldte, hogy van a gépen egy újabb verzió, azt szedjem le és akkor feltelepíti a románt ... , na ezt azért már mégse!!!)
Segítségeteket előre is köszönöm!
Zoli
[Megoldva]Román nyelv használata
[Megoldva]Román nyelv használata
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zoli_71 2010. december 11., szombat 0:03-kor.
OpenOffice.org 3.2.1, Win XP Servpac3
- Zizi64
- Globális moderátorok
Re: Román nyelv használata
A kiegészítők között láthatók a román nyelvi csomagok?A kiegészítőknél letöltöttem 3 román nyelv csomagot, be is illesztettem a többi közé, de csak nem látja, vagy nem kezeli.
A javíttatni kívánt szövegnek meg kell adnod a nyelvét, mert az OOo (tudtommal) nem ismeri fel alapból, hogy milyen nyelv szerint is kellene ellenőriznie a helyesírást.
(én olyan OOo csomagot használok, amelynél már a telepítő tartalmazta öt nyelv eszközeit, működik is mindegyik nyelv - amelyiket már próbáltam. Ez az OxygenOffice3.2.1 En/De/Fr/It/Hu)
Milyen OOo disztribúciót telepítettél, és ténylegesen hányas verziószámút?
Szerkesztve: Most látom, kétszer van meg a kérdésed a fórumban...
Kovács Tibor, W11/10/7x64Pro, Linux: 7.5.8-25.x.y.z
PortableApps: LO, AOO: időlegesen feldobva, ha nagyon kell...
Ha megoldódott a probléma, jelöld a témaindító hozzászólásod címének szerkesztésével. Írd elé: [Megoldva].
PortableApps: LO, AOO: időlegesen feldobva, ha nagyon kell...
Ha megoldódott a probléma, jelöld a témaindító hozzászólásod címének szerkesztésével. Írd elé: [Megoldva].
Re: Román nyelv használata
1. a kiegészítők közt meg vannak a román csomagok,
2. a mai napon telepítettem, vagyis a legutolsó verziót,
3. egy sajnálatos gép lefagyás és ujra indítás után minden megoldodott.
Ugyhogy köszönöm a segítséget

2. a mai napon telepítettem, vagyis a legutolsó verziót,
3. egy sajnálatos gép lefagyás és ujra indítás után minden megoldodott.
Ugyhogy köszönöm a segítséget
OpenOffice.org 3.2.1, Win XP Servpac3