Kedves Fórumozók!
Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy mi is feltelepítettük az Open Office 3.2.1-et.
azt tapasztaltuk, hogy nem működik benne a helyesírás ellenőrzés. Bármilyen értelmetlen szöveget írunk be, nem húzza alá, pedig be van kapcsolva a helyesírás ellenőrzés.
Mi lehet a gond?
Ja, ez Novell Edition változat.
Köszönettel:
L. Krisztina
Zizi64: leválasztottam a témát ("egy probléma = egy téma" elv alapján)
Novell 3.2.1-ben nem működik a helyesírás ellenőrzés
Novell 3.2.1-ben nem működik a helyesírás ellenőrzés
Windows XP
Open Office. 2.3.1
Open Office. 2.3.1
- Zizi64
- Globális moderátorok
Re: Novell 3.2.1-ben nem működik a helyesírás ellenőrzés
Mivel én azt a változatot nem szoktam használni, a következőket tudom kérdezni:
Magyar nyelvű változatot telepítettél?
Tartalmazza a telepítő a magyar nyelvi eszközöket?
Milyen operációs rendszerre raktad fel? (Linux-ok alatt bizonyos csomagokat külön-külön kell felrakni, de ahhoz se értek.)
Java (JRE) van a gépen?
Jómagam ötnyelvű OxygenOffice-t használok, így ötféle nyelvre tudom beállítani a kezelőfelületet (az angol Fórumon ez nagyon hasznos), illetve tartalmazza mind az öt nyelv nyelvi eszközeit. (Bár mindkettőből még csak a magyart, az angolt, és egy kicsit a németet használtam...) Tartalmaz még jó néhány sablont, kiegészítőt, bővebb képtárat, amit az "alap" OOo-k nem.
Kami állítja össze ezt az OOo csomagot, ő itt a fórumon is előfordul néha, lehet tőle kérdezni.
Legutóbbi változatához írt egy kis Linux-telepítési-segédletet is:
http://user.services.openoffice.org/hu/ ... 514&p=3459
Magyar nyelvű változatot telepítettél?
Tartalmazza a telepítő a magyar nyelvi eszközöket?
Milyen operációs rendszerre raktad fel? (Linux-ok alatt bizonyos csomagokat külön-külön kell felrakni, de ahhoz se értek.)
Java (JRE) van a gépen?
Jómagam ötnyelvű OxygenOffice-t használok, így ötféle nyelvre tudom beállítani a kezelőfelületet (az angol Fórumon ez nagyon hasznos), illetve tartalmazza mind az öt nyelv nyelvi eszközeit. (Bár mindkettőből még csak a magyart, az angolt, és egy kicsit a németet használtam...) Tartalmaz még jó néhány sablont, kiegészítőt, bővebb képtárat, amit az "alap" OOo-k nem.
Kami állítja össze ezt az OOo csomagot, ő itt a fórumon is előfordul néha, lehet tőle kérdezni.
Legutóbbi változatához írt egy kis Linux-telepítési-segédletet is:
http://user.services.openoffice.org/hu/ ... 514&p=3459
Sok sikert!
Kovács Tibor (W10x64Pro/W7x64P: 7.5.8;
winPenPack/PortableApps: LO3.3.1-7.6.2, AOO4.1.14
Ha megoldódott a probléma, jelöld a témaindító hozzászólásod címének szerkesztésével. Írd elé: [Megoldva].
Kovács Tibor (W10x64Pro/W7x64P: 7.5.8;
winPenPack/PortableApps: LO3.3.1-7.6.2, AOO4.1.14
Ha megoldódott a probléma, jelöld a témaindító hozzászólásod címének szerkesztésével. Írd elé: [Megoldva].