Szeretnék készíteni egy munkanaplót, melyben jelölhetem, hogy melyik nap hány órakor kezdtem, és végeztem. Az adatok alapján pedig összegzéseket, statisztikákat készíteni. A 12db munkalap adott (hónapok), fixek lennének. Azonban azt szeretném, ha például megadom egy adott cellában az aktuális évet, akkor az alapján képezze le függvény segítségével az adott hónap összes napját (soronként). Ezt segédtáblával meg tudom oldani, ott maximum a szökőév kezelése lehetne kérdéses, de az nyilván nem bonyolult. Azonban olyasmi megoldást szerettem volna, hogy az adott sorokban mindig hozzáad egy adott értéket. Pl: kiindulási dátum: [A1=2022-01-01], akkor a január 2-t úgy kapom meg, hogy: =A1+1, azonban, ha ezt lehúzom, nem mozdul el az 1-es érték 2-re, 3-ra 360-ra stb...
Találam egy részmegoldást: [=DÁTUM(ÉV($A$1);HÓNAP($A$1);NAP($A$1)+1*INT((SOR()-1/1)))], azonban ehhez megint csak segédtáblát kell használnom, ahol meg van adva az összes hónap első napja.
A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnám megvalósítani azzal az alap módszerel, aminél a segédtáblában csupán egyetlen kezdő dátumot kell megadnom, és a külön-külön munkalapokon(hónapok) az alapján dinamikusan generálja az év napjait soronként?
Nekem a legegyszerűbbnek az tűnik, ha A1+1 lehúzáskor módosulna > A1+2, A1+3...A1+250 stb-re. Hogyan lehet megadni, hogy a hozzáadott érték változzon?
Előre is köszönöm szépen a segítséget!