Eredmény nem megjelenítése a függvény bevitele után

Táblázatkezelő
gabi

Eredmény nem megjelenítése a függvény bevitele után

Hozzászólás Szerző: gabi »

Segítségetek kérem, mert egy igencsak fura helyzettel találtam magam szemben. Mindeddig tökéletesen működött minden gépemen, megjegyzem a családban mindenki OO hsznál és ott nem jelentkezett ez a gond. A gond, hogy a már kész táblázatokban és egy új létrehozásakor is, ha egy mezőben matematikai összfüggést írtam be /ez akár két mező összege is lehet/ akkor a megjelenítésben a leírást látom /=a1+b5 / nem pedig az eredményt. Ha a cella formázásában megnézem akkor ott látható az eredmény! Mintha a funkció eredményének kijelzése lelenne tiltva!? Furcsább, hogy ha Excelben készült importált táblázatot nyitok meg, ott minden rendben, látható az eredmény.
Egyszerűen nem találok magyarázatot, mi és miként tiltja le és persze hol szabadídtható fel a cella ilyen formázása.
Bárki segítségét szívesen fogadom, mivel ilyen hibaleírással sehol sem találkoztam ezideig!
Gabi
Ms Windows XP • 2.4.X • Ms Windows XP
Kami
Önkéntesek
Kapcsolat:

Re: Eredmény nem megjelenítése a függvény bevitele után

Hozzászólás Szerző: Kami »

gabi írta:A gond, hogy a már kész táblázatokban és egy új létrehozásakor is, ha egy mezőben matematikai összfüggést írtam be /ez akár két mező összege is lehet/ akkor a megjelenítésben a leírást látom /=a1+b5 / nem pedig az eredményt. Ha a cella formázásában megnézem akkor ott látható az eredmény! Mintha a funkció eredményének kijelzése lelenne tiltva!?
Én arra tudnék gondolni, hogy az Eszközök - Beállítások - OpenOffice.org Calc - Megjelenítés helyen a Megjelenítés - Képletek be van kapcsolva és ez okoz ilyen működést.
kameleon

Re: Eredmény nem megjelenítése a függvény bevitele után

Hozzászólás Szerző: kameleon »

Én Windows XP alatt a munkámhoz is OO-t használok és akkor szoktam ilyen hibába belefutni régebben , ha pld a cellák formázása szövegre volt állítva, mert ilyenkor nem hajtja végre az OO a műveletet. Jele @.

A 2.4 -es OO-ban már ezt a hibát nem tapasztaltam.
Ms Windows XP • 2.4.X • Ubuntu 8.x
Válasz küldése