Megjelent a 3.0.0RC1
- r4zoli
- Site Admin
Megjelent a 3.0.0RC1
Ki lehet próbálni a 3.0.0RC1-t magyar nyelvi csomag is van hozzá, a a helyesírás ellenőrzőt, elválasztást és a szinoníma szótár kiterjesztések közül lehet feltenni.
Ismert hiba: 93586
Szerkesztés, újabb hibák:
93767
93765
93764
93766
93755
És még:
93898
Ismert hiba: 93586
Szerkesztés, újabb hibák:
93767
93765
93764
93766
93755
És még:
93898
Olvasd el, és lehetőleg tartsd be az útmutatót a fórum használatához.
AOO 3.4.1 win7, LibO 4.0 win7.
OOo 3.0.0RC1 telepítési probléma
Nem tudom mit csináltam rosszul, mert az OOo 3 első bétája minden gond nélkül ment a gépemen, de a második béta és az RC1 telepítés végét jelez egy hibát (Fájl nincs meg!), ettől függetlenül a telepítő közli, hogy sikeres a telepítés (fájlok, könyvtárak felkerülnek), de a program nem indul el se z ikonokkal, de a program könyvtárából az exe fájlok elindításával, egy olyan hibaüzenetet kapok, hogy a "rendszer nem találja a megadott fájlt".
Windows XP Home-ot használok és ugyanezt tapasztaltam a Javás és a Java nélküli telepítővel is. Ja. és amikor a béta 2-t uninstallni akartam, az nem sikerült, manuálisan kellett letörölnöm a fájlokat, könyvtárakat. Az RC1 ehhez képest annyiban más, hogy engedi magát eltávolítani.
AZ OpenOffice.org 1.0-tól 2.4-ig minden verzió gond nélkül települt és futott a gépen.
Mit csinálhattam rosszul?
Windows XP Home-ot használok és ugyanezt tapasztaltam a Javás és a Java nélküli telepítővel is. Ja. és amikor a béta 2-t uninstallni akartam, az nem sikerült, manuálisan kellett letörölnöm a fájlokat, könyvtárakat. Az RC1 ehhez képest annyiban más, hogy engedi magát eltávolítani.
AZ OpenOffice.org 1.0-tól 2.4-ig minden verzió gond nélkül települt és futott a gépen.
Mit csinálhattam rosszul?
Windows 10 Home • LibreOffice 5.1
- r4zoli
- Site Admin
Re: Megjelent a 3.0.0RC1
A bétáknál is mindig célszerű az előző változat unistallálása először, majd az új változat telepítése.
Most a registry-t kell kitisztítani a felesleges bejegyzésektől, jó rá a CCleaner.
Most a registry-t kell kitisztítani a felesleges bejegyzésektől, jó rá a CCleaner.
Olvasd el, és lehetőleg tartsd be az útmutatót a fórum használatához.
Az a helyzet, hogy most eltávolítottam az RC1-et. Megcsináltam a registry pucolást (Ccleaner), majd újraindítottam a szgépet. OOo3 RC1-et újratelepítettem, de a telepítés végén ismét azt a hibaüzenetet kaptam, hogy "a rendszer nem találja a megadott fájlt". 6-8 leokézás után nem jöt fel többször ez az üzenet, de a program ikonjára kattintás után ismét ezt az üzenetet kapom: a rendszer nem találja a megadott fájlt.
A gépen jelenleg az OOo-nak csak az RC1 verziója van. Meg kell jegyeznem, hogy vmilyen ok miatt a Program Files könyvtárból nem tudom törölni az Openoffice.org 2.2, 2.3, 2.4, és az OOo-dev 3.0 könyvtárakat. Fájl egyikben sincs csak egy üres program nevű könyvtár. Ha törölni akarom, azt írja, hogy nincs hozzá jogosultságom vagy tele a lemez. Ugyanez volt az eset akkor is, amikor rendszergazdaként léptem be csökkentett módban.
Ha van további ötlet szívesen fogadom.
Lehet, hogy az egész Windowst újra kéne pakolnom?
A gépen jelenleg az OOo-nak csak az RC1 verziója van. Meg kell jegyeznem, hogy vmilyen ok miatt a Program Files könyvtárból nem tudom törölni az Openoffice.org 2.2, 2.3, 2.4, és az OOo-dev 3.0 könyvtárakat. Fájl egyikben sincs csak egy üres program nevű könyvtár. Ha törölni akarom, azt írja, hogy nincs hozzá jogosultságom vagy tele a lemez. Ugyanez volt az eset akkor is, amikor rendszergazdaként léptem be csökkentett módban.
Ha van további ötlet szívesen fogadom.
Lehet, hogy az egész Windowst újra kéne pakolnom?
Windows 10 Home • LibreOffice 5.1
windowsos verzióhoz is van magyaritas, vagy csak rpm és deb csomagok kozul lehet választnai?
(mellesleg, mikor jön ki ez véglegesben?)
- r4zoli
- Site Admin
Mindegyikhez, ha megnézted volna linket, ami egy könytárra mutatcharlie írta:windowsos verzióhoz is van magyaritas, vagy csak rpm és deb csomagok kozul lehet választnai?

A kijövetel még bizonytalan, sok a hiba.
jaaa, hogy az oldal alján egy exet kell keresni. aszittem, hogy sima fájl a magyarosítás, nem pedig mindenfele csicsa telepítő, így nem is kerestem ilyet.r4zoli írta:Mindegyikhez, ha megnézted volna linket, ami egy könytárra mutatcharlie írta:windowsos verzióhoz is van magyaritas, vagy csak rpm és deb csomagok kozul lehet választnai?
A kijövetel még bizonytalan, sok a hiba.