Segítség!
(ubuntu 8.04/OOo 2.4.1)
Beszúrtam egy tartalomjegyzéket egy doksi elejére. Az egyik oldal tetején megjlenik a címe, a következő oldalon kezdődik a jegyzék. Nem tudom elérni, hogy a cím és a jegyzék egy oldalra kerüljön. A szövegbeosztás beállításával kísérleteztem (együtt a következővel, fattyú és árva sorok), de hatástalan. Valakinek valami ötlete ha volna ...
Előre is köszi.
Tartalomjegyzék és címe egy oldalra hogyan?
Tartalomjegyzék és címe egy oldalra hogyan?
Ubuntu 8.x • 2.4.X • Ubuntu 8.x
Re: Tartalomjegyzék és címe egy oldalra hogyan?
Üdv!
Tipp:A tartalomjegyzék-fejléc stílus nem megfelelő. Javítás: Stílus segéden (F11) a bekezdések stílusainál (balról az első fül) megkeressük a tartalomjegyzék-fejléc stílust (alul válasszuk ki, hogy az összes stílust lássuk), felette jobbegérgomb/módósítás... Itt megfelelően beállítva a problma megoldódhat. (megj.: szerintem a szövegbeosztás fülön a középen a törések opció be van pipálva).
Anti
Tipp:A tartalomjegyzék-fejléc stílus nem megfelelő. Javítás: Stílus segéden (F11) a bekezdések stílusainál (balról az első fül) megkeressük a tartalomjegyzék-fejléc stílust (alul válasszuk ki, hogy az összes stílust lássuk), felette jobbegérgomb/módósítás... Itt megfelelően beállítva a problma megoldódhat. (megj.: szerintem a szövegbeosztás fülön a középen a törések opció be van pipálva).
Anti