Hali, létezik-e olyan plugin vagy akármi, melynek segítségével egy odt doksit kifejezetten DokuWiki formátumba lehet átalakítani? Akár úgy, hogy "mentés másképp", "export", stb, akár úgy, hogy valami makrót futtatunk, s az az épp megnyitott doksiba beleszúrja a megfelelő vezérlőkaraktereket, amiket a DokuWiki igényel az adott formázáshoz. (Ez az utóbbi módszer nekem sokkal jobban is tetszene).
Külön kiemelem hogy nem MediaWiki, hanem DokuWiki formátumra volna szükségem!
Export DokuWiki formátumba
-
Poliverzum
- Önkéntesek
Export DokuWiki formátumba
Linux másfajta • 2.4.X • Linux másfajta
- Kami
- Önkéntesek
- Kapcsolat:
Re: Export DokuWiki formátumba
http://www.linux.com/feature/41545Poliverzum írta:Hali, létezik-e olyan plugin vagy akármi, melynek segítségével egy odt doksit kifejezetten DokuWiki formátumba lehet átalakítani? Akár úgy, hogy "mentés másképp", "export", stb, akár úgy, hogy valami makrót futtatunk, s az az épp megnyitott doksiba beleszúrja a megfelelő vezérlőkaraktereket, amiket a DokuWiki igényel az adott formázáshoz. (Ez az utóbbi módszer nekem sokkal jobban is tetszene).
Külön kiemelem hogy nem MediaWiki, hanem DokuWiki formátumra volna szükségem!
-
Poliverzum
- Önkéntesek
Re: Export DokuWiki formátumba
HÚÚÚÚÚÚ!!!!!!!
Aztateremburáját, ez tök jó, de tényleg! Igen, valami ilyesmi járt a képzeletemben, amikor feltettem a kérdést itt a fórumban! Hála és köszönet neked, ó nagy varázsló! Ez igen, remek, tényleg, le a kalappal előtted Kami!
Aztateremburáját, ez tök jó, de tényleg! Igen, valami ilyesmi járt a képzeletemben, amikor feltettem a kérdést itt a fórumban! Hála és köszönet neked, ó nagy varázsló! Ez igen, remek, tényleg, le a kalappal előtted Kami!
Linux másfajta • 2.4.X • Linux másfajta