Sziasztok!
Az lenne problémám, hogy készítettem egy kimutatástáblázatot. Szeretném oldalszámozni. Az oldalbeállításban a lábléc, fejléc használatával be is állítom, de sajnos a nyomtatási képben így jelenik meg pl.: 0/11 tehát nem 1/11. Illetve az oldalak lapozásakor nem megy el csak 10/11-ig, tehát az az utolsó oldal. A nyomtatási terület beállításával is próbáltam, de az sem segített...
Mi lehet a baj?
Köszi a segítséget!
[Megoldva] Kimutatás oldalszámozása nyomtatáskor
[Megoldva] Kimutatás oldalszámozása nyomtatáskor
Libreoffice 4.4.1.2 Win7
Re: Kimutatás oldalszámozása nyomtatáskor
1. Nálam jól jeleníti meg az oldalszámokat alap beállítások mellett. (4.2.3 és 3.5.4 debian)
2. Ha az oldalbeállításoknál hiányzik az oldalszámozás kezdete elől a pipa, akkor "0" lesz a kezdő érték. Szerintem itt ez az eset állhat fenn. 3. Ha nem jött be a javaslatom, akkor tölts fel egy olyan mintafájlt ahol jelentkezik a hiba, de nem tartalmaz semmilyen személyes/céges adatot, hogy meg tudjuk nézni, hogy nálunk is hibásan jelenik meg vagy sem.
üdv: Anti
2. Ha az oldalbeállításoknál hiányzik az oldalszámozás kezdete elől a pipa, akkor "0" lesz a kezdő érték. Szerintem itt ez az eset állhat fenn. 3. Ha nem jött be a javaslatom, akkor tölts fel egy olyan mintafájlt ahol jelentkezik a hiba, de nem tartalmaz semmilyen személyes/céges adatot, hogy meg tudjuk nézni, hogy nálunk is hibásan jelenik meg vagy sem.
üdv: Anti