A 4.2.1 verziónál és a 4.2.2-nél a "Writer" táblázat dupla vonal nyomtatása hibásan történik. Szerkesztésnél és a nyomtatási képnél még minden rendben, de a nyomtatás előtti előnézeten már a dupla vonalak teljesen szét vannak csúszva. Valamint a végleges nyomat is ilyen lesz. Nem befolyásolja a nyomtató típusa, sőt PDF nyomtatásban is hibás lesz. Az LO-bol történő exportálás úgyszintén. (Win7 HomePremium és WinXP Alatt tesztelve)
Üdv. Zoli
"Writer" táblázat dupla vonal nyomtatási hiba
- Harsányi Zoltán
- Önkéntesek
"Writer" táblázat dupla vonal nyomtatási hiba
LinuxMint 21.3 (home) • Ms Windows 7 (work) • LibO 24.2.x
- Zizi64
- Globális moderátorok
Re: "Writer" táblázat dupla vonal nyomtatási hiba
Régi és/vagy újonnan létrehozott fájlokkal történik mindez?
(Ha csak az újakkal, akkor tudsz feltölteni ide egy mintafájlt, amit ki lehet vesézni?)
(Ha csak az újakkal, akkor tudsz feltölteni ide egy mintafájlt, amit ki lehet vesézni?)
Kovács Tibor, W11/10/7x64Pro, Linux: 7.5.8-25.x.y.z
PortableApps: LO, AOO: időlegesen feldobva, ha nagyon kell...
Ha megoldódott a probléma, jelöld a témaindító hozzászólásod címének szerkesztésével. Írd elé: [Megoldva].
PortableApps: LO, AOO: időlegesen feldobva, ha nagyon kell...
Ha megoldódott a probléma, jelöld a témaindító hozzászólásod címének szerkesztésével. Írd elé: [Megoldva].
- Harsányi Zoltán
- Önkéntesek
Régivel a korábban leírt szerint működik, míg az új esetében egyik sorrendnél már szerkesztésnél látható a hiba (4.2.2 WinXP). Az új fájl mindössze egy üres dokumentumba beszúrt táblázatok, melynek külső szegélyét kijelöltem szerkesztésre. Átállítottam dupla vonalra, majd ezt követően növeltem 4.00pt értékre (ekkor már látható volt a hiba). A másik sorrendnél először külső szegély kijelölés, növelés 4.00pt értékre és utána választottam ki a dupla vonalat, ekkor csak a korábban leírt esetben (nyomtatás előtti megjelenítés) vált láthatóvá a hiba. Érdekeségként említem, hogy a 4.2.0 verzióban még rendben működött.
Sajnos munkahelyi korlát miatt innen nem tudok feltölteni fájlt.
Üdv. Zoli
Sajnos munkahelyi korlát miatt innen nem tudok feltölteni fájlt.
Üdv. Zoli
LinuxMint 21.3 (home) • Ms Windows 7 (work) • LibO 24.2.x
- Bendegúz
- Önkéntesek
Szevasz!
Ez egészen biztosan programhiba!
4.2.2.1-ben a dupla vonal vastagságának megjelenítése is problémás, nyomtatáskor meg szétesik az egész mint nálad!
Érdemes lenne bejelenteni...
Ez egészen biztosan programhiba!
4.2.2.1-ben a dupla vonal vastagságának megjelenítése is problémás, nyomtatáskor meg szétesik az egész mint nálad!
Érdemes lenne bejelenteni...
Linux Mint
LibreOffice
LibreOffice