megjegyzések törlése

Szövegszerkesztő
góbé
Önkéntesek

megjegyzések törlése

Hozzászólás Szerző: góbé »

egy innen-onnan letöltött regényben találtam egy kb. 3 centis, szürkés alapú sávot, a jobb szélén, a margón kívül. Arra már rávettem az OpenOffice-t, hogy NE mutassa, de minden mentéskor megjelenik egy kisablak: "A doksi tartalmaz: Megjegyzések. Akarja menteni?" szöveggel.
Kérdés: hogyan tudom TÖRÖLNI ezeket a megjegyzéseket?
Üdv. go'be'
Apache OpenOffice 4.1.1, Windows 7,
Zizi64
Globális moderátorok

Re: megjegyzések törlése

Hozzászólás Szerző: Zizi64 »

Hogy az aláírásodban jelzett OOo3.2 verzióban hogyan lehetett, arra már nem emlékszem... Nagyon régen volt...

Most az AOO3.4.1-ben és a LO4.0.2.2-ben a Navigátoron ráállsz a Megjegyzések sorra, és jobb klikk - megjegyzés - mindent töröl...
Megjegyzések törlése.png

De persze lehet egyesével is törölni a megjegyzéseket (ugyanezzel a módszerrel, csak lenyitva a Megjegyzések listát, és ráállva a törlendő megjegyzésre.

És el lehet érni a törlés funkciót magán a megjegyzésen is, a kis lenyíló menüből:
Megjegyzések törlése2.png
Kovács Tibor, W11/10/7x64Pro, Linux: 7.5.8-25.x.y.z
PortableApps: LO, AOO: időlegesen feldobva, ha nagyon kell...
Ha megoldódott a probléma, jelöld a témaindító hozzászólásod címének szerkesztésével. Írd elé: [Megoldva].
góbé
Önkéntesek

Hozzászólás Szerző: góbé »

Zizi64 írta:Hogy az aláírásodban jelzett OOo3.2 verzióban hogyan lehetett, arra már nem emlékszem... Nagyon régen volt...
nálam a LO 4.0.3.3 rendszeresen összeomlik, ezért tértem vissza OO-ra. Na meg a táblázatok hibás nyomtatása miatt is.
Zizi64 írta: Most az AOO3.4.1-ben és a LO4.0.2.2-ben a Navigátoron ráállsz a Megjegyzések sorra, és jobb klikk - megjegyzés - mindent töröl...
Mi az a Navigátor? Nálam nincs ilyen! A NÉZET menüben van MEGJEGYZÉSEK de az csak ki- bekapcsolja őket.
Zizi64 írta: De persze lehet egyesével is törölni a megjegyzéseket (ugyanezzel a módszerrel, csak lenyitva a Megjegyzések listát, és ráállva a törlendő megjegyzésre.
És el lehet érni a törlés funkciót magán a megjegyzésen is, a kis lenyíló menüből:
Végignézve a 332 oldalt, láttam, hogy nem látok egyetlen megjegyzést sem. Ma már divat "automatikusan" élőfejet és élőlábat biggyeszteni a doksikra. Ez történt a MEGJEGYZÉSEK sávval is. Tehát nincs amit törölni, csak el kell rejteni a sávot.
Köszönöm a választ.
Üdv. go'be'
Apache OpenOffice 4.1.1, Windows 7,
Zizi64
Globális moderátorok

Mi az a Navigátor? Nálam nincs ilyen!
Dehogy nincs!

F5 (Windowson), vagy menüből: Nézet - Navigátor
Azt hogy a te verziódban a Navigátor milyen tudással van már felvértezve, arra megint csak nem emlékszem már.

Ha visszatértél OpenOffice-ra akkor miért a régi OpenOffice.org-ra. és miért nem az AOO (Apache OpenOffice) legújabb verziójára tértél vissza?
És az OOo ágak közül a "hivatalos" alapverzióra, vagy a Go-OO ra tértél vissza?
Ha megoldódott a probléma, jelöld a témaindító hozzászólásod címének szerkesztésével. Írd elé: [Megoldva].
Zizi64
Globális moderátorok

Végignézve a 332 oldalt, láttam, hogy nem látok egyetlen megjegyzést sem. Ma már divat "automatikusan" élőfejet és élőlábat biggyeszteni a doksikra. Ez történt a MEGJEGYZÉSEK sávval is. Tehát nincs amit törölni, csak el kell rejteni a sávot.
No most, nálam erre csak akkor van lehetőség, ha VAN legalább egy darab, és legalább egy szóköznyi tartalmú Megjegyzés a dokumentumban. Ha nincs, akkor a Nézet - Megjegyzések menüpont szürke, nem használható.
(Megint csak lehet verziófüggő is a a működésnek ez a különbsége, de inkább ki kéne próbálnod a Navigátort, hogy mutat-e egyáltalán "+" jelet a Megjegyzéseknél. Ha igen, akkor le tudod nyitni, és akkor megmutatja, hogy hány megjegyzés van a dokumentumban, sőt oda is tudsz ugrani bármelyikhez.)

Milyen fájltípusú a dokumentumod egyébként?
Válasz küldése