Ubuntu 8.04 + OOo 2.4.0 => no körlevél :(

Szövegszerkesztő
zoly

Ubuntu 8.04 + OOo 2.4.0 => no körlevél :(

Hozzászólás Szerző: zoly »

Hello!
Adott a fenti konfig, és nem tudok körlevélhez címlistát kiválasztani... Talán az előző, 2.3-as verzió konfigurációs fájl-ja zavar be vhol? De ha törlöm a $HOME/.openoffice.org2 könyvtárat, majd újraindítom az OOo-t, akkor sem tudok címlistát választani... egyszerűen nem tudom le'OK'ézni a kiválasztott címlista fájl-t, mindig szürke marad az 'OK'gomb.
Ötlet?
...
...hmm, érdekes: közben átmásoltam a körlevél szövegét egy újonnan megnyitott fájl-ba, ehhez már tudok adatbázist hozzárendelni... de a régiből ha törlöm, akkor sem tudok hozzá újat illeszteni. Ja, közben feltelepítettem az 'openoffice.org' metacsomagot, ami a Base-t is felrakta teljesen, talán ez (is) segített?
zoly

Re: Ubuntu 8.04 + OOo 2.4.0 => no körlevél :(

Nos... tegnap óta annyi változás történt, hogy a címlistákat már hozzá tudom tenni a körlevelekhez, de nem küldi el az OOo egy emil-címre sem... A 'Beállítások'-nál körlevél emilben pontban az SMTP-t beírtam, ha ellenőrzöm, akkor nem tud kapcsolódni a szerverhez. Pedig a Thunderbird-ben is ugyanezekkel a paraméterekkel emilezek...
Egyszóval: a 2.4-es verzióban _NEM_ működik a körlevél emilben funkció? Bosszantó, mert a 2.3-ban simán ment...
r4zoli
Site Admin

Hozzászólás Szerző: r4zoli »

Melyik OOo változat, FSF vagy Ubuntu eredeti?
Olvasd el, és lehetőleg tartsd be az útmutatót a fórum használatához.
AOO 3.4.1 win7, LibO 4.0 win7.
zoly

Ubuntu, eredeti.
vmi gond a JAVA RTE-vel lehet szerintem...
Válasz küldése