Úszó keret, vagy ilyesmi

Táblázatkezelő
Mikus88m

Úszó keret, vagy ilyesmi

Hozzászólás Szerző: Mikus88m »

Sziasztok !

LibreOffice Calc-ban hogyan lehet olyat csinálni, hogy egy oszlopban lévő nevek "mozogjanak" amikor görgetem az adatokat jobbra vagy balra?

Még régen infó órán valami úszó keretnek hívta a tanárom, de már nem emlékszem hogyan kell csinálni, sőt lehet nem is így nevezik igazából, remélem érthető a kérdés, ha nem akkor pontosítok ! Fontos lenne tudnom, Előre is köszönöm a válaszokat ! :D
LibreOffice 3.5.2.2 a Windows 7 -en
Zizi64
Globális moderátorok

Re: Úszó keret, vagy ilyesmi

Hozzászólás Szerző: Zizi64 »

LibreOffice Calc-ban hogyan lehet olyat csinálni, hogy egy oszlopban lévő nevek "mozogjanak" amikor görgetem az adatokat jobbra vagy balra?
Őszintén szólva nem nagyon értem, hogy mit szeretnél megvalósítani. Milyen/melyik oszlopban lévő micsodák mozogjanak, milyen irányban, mikor, minek a hatására?
Görgetés alatt a képernyőn a látható cellák alatt megjelenő gördítősávra gondolsz? Amikor azt jobbra-balra görgeted, akkor miféle nevek mozogjanak, milyen irányba?

Csak találgatni tudok, hogy esetleg az "Ablak - Rögzítés" funkcióra gondolsz, amivel néhány sort/oszlopot rögzíthetsz, míg a többi "mozog" a gördítő sáv használata hatására...
Sok sikert!
Kovács Tibor (W10x64Pro/W7x64P: 7.5.8;
winPenPack/PortableApps: LO3.3.1-7.6.2, AOO4.1.14
Ha megoldódott a probléma, jelöld a témaindító hozzászólásod címének szerkesztésével. Írd elé: [Megoldva].
Mikus88m

Re: Úszó keret, vagy ilyesmi

Hozzászólás Szerző: Mikus88m »

Hello !

Igen, ez lesz az. Ablak - Rögzítés
Ki is próbáltam

Nagyon Szépen Köszönöm, erre gondoltam ! :)
LibreOffice 3.5.2.2 a Windows 7 -en
Válasz küldése