egyenlőség jel

Táblázatkezelő
bandras

egyenlőség jel

Hozzászólás Szerző: bandras »

Kedves Fórumozók!

A Calc-al lenne egy problémám, amire nem találtam eddig megoldást. Ha beírom valamelyik cellába az egyenlőségjelet, akkor a rendszer kiír egy hibaüzenetet és kivág az egész programból. Lehet, hogy nagyon egyszerű a megoldás, de én még nem jöttem rá.
Apache OpenOffice 3.2.0-t használok, de a hibajelenség már az előző verziónál (frissítés előtt) is fennállt. Ráadásul teljesen újratelepítettem a gépet és az sem változtatott a dolgon.
A hibaüzenet:
Runtime Error!
Program: C:/Program Files/OpenOffice.org 3/program/soffice.bin
This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.
Please contact the aplication's support team for more information.

A gépem adatai:
Windows 7 Starter 32 bit
CPU: Intel Atom N570 (1,66 GHz, 1 MB L2 cache)
Memory: 2GB DDR3

Ha valakinek van ötlete azt megköszönném!
András
Apache OpenOffice 3.2.0
Windows 7 Starter (32 bit)
r4zoli
Site Admin

Re: egyenlőség jel

Hozzászólás Szerző: r4zoli »

Az Apache csak az OpenOffice 3.4-t adta ki a régebbiek 3.2,3.3 még az Oracle keretében készültek.
Ténylegesen melyik változatot használod. Nekem win7 Apache OO 3.4 alatt nincs összeomlás.

Megpróbálhatod a felhasználói profil átnevezését, hátha segít: http://user.services.openoffice.org/hu/ ... f=17&t=287
Olvasd el, és lehetőleg tartsd be az útmutatót a fórum használatához.
AOO 3.4.1 win7, LibO 4.0 win7.
bandras

Köszönöm a választ!
Sajnos a profil átnevezés nem segített.
A verziószámon én is csodálkoztam, ugyanis az Apache verziót tettem fel, az ikonon 3.4 látszódik, viszont ha megnézem a "névjegy"-et, akkor ott 3.2-t ír.
De a hiba akkor is fennállt, amikor még nem az apache volt feltelepítve (csak akkor nem érdekelt, mert csak a szövegszerkesztőt használtam), és most is ugyanúgy.
Apache OpenOffice 3.2.0
bandras

Megoldódott!!!
A becsatolt link adott egy ötletet. Újratelepítettem a programot, de most úgy, hogy először az uninstall után manuálisan töröltem azt a mappát is, amit a fenti linkben említettek, illetve a program files-ban lévő mappát is, majd újraindítottam a gépet és úgy kezdtem el a telepítést. Most a névjegyben is már a 3.4-es verzió szerepel.
Köszönöm a segítséget! Bár nem a profilátnevezés volt a megoldás, de jó ötletet adott!
Apache OpenOffice 3.2.0
Válasz küldése