Tudnátok nekem segíteni abban, hogy mi miatt tűnhetett el egyik napról a másikra, frissítés nélkül az összes rendszeresen használt, általam szerkesztett ill. képből importált bitkép és színek, és hogy hogyan tudnám visszahozni őket? Találkozott már egyáltalán valaki ezzel a problémával? Én már régebben is találkoztam vele, csak akkor még nem volt ennyi új bitképem és így viszonylag gyorsan be tudtam importálni egyenként őket újból, most viszont nem szeretnék és nem is tudnék ezzel megint egy csomó időt eltölteni, mivel most legalább 50 bitképről és legalább ennyi színről beszélünk. Egy új rajz készítésénél szerettem volna egy adott területet egy régebben létrehozott bitképpel kitölteni, de meglepve tapasztaltam, hogy egy általam létrehozott bitkép sem szerepel a listában (csak az alap bitképek, amiket a program ad) + a színek közül is eltűnt az össze általam létrehozott és elnevezett színminta. Ezután frissítettem a LibreOffice-t, de úgy sem változott semmi, továbbra sem találom a régieket. Ha egy régi mentett rajzomon ráklikkelek egy olyan területre, ami az én általam létrehozott bitképpel van kitöltve, akkor kiírja a nevét az általam mentett néven a listában kapcsos zárójelben, tehát olyan, mintha meg lennének neki valahol ezek a bitképek, de a listában mégsem hozza fel később, amikor egy másik területet akarok ezzel a régi bitképpel kitölteni

Előre is köszönöm!