Úgy látszik az .svg támogatás még mindig nincs a helyzet magaslatán.

Tegnap kaptam egy vektoros grafikát .svg-ben és .pdf-ben, amit CorelDRAW X7-ből exportáltak. Az Ubuntu dokumentummegjelenítője (eog) hibátlanul megjeleníti mindkettőt, illetve a FireFox szépem megjeleníti a .svg-t, de amikor a LO Draw-val (4.3.3.2) próbáltam megnyitni, vagy importálni, borzasztó lett az eredmény. ;(
Azt hiszem, az elvárható lenne, ha az LO Draw-ból .svg-be exportálok egy .odg grafikát, és utána azt megpróbálom megnyitni a programmal, akkor ugyanazt lássam, mint ami az eredeti volt. Mégha ez nem is grafikai program.
Az egésznek fekete háttere keletkezett, és a szöveges rész elveszett, néhány olyan objektum keletkezett a .svg-ben, amiről fogalmam sincs, hogy miért van rá szükség.

Ha ez már megy, akkor telán már azt is lehetne vizsgálni, ha idegen grafikát nem akar importálni.
Ezen a gondon kívül elégedett vagyok vele, mert minden mást, amit eddig megcsinélt, jól csinálta.
Persze nincsenek olyan profi szolgáltatásai, mint egy profi grafikai programnak, de ezen a problémán kívül az én céljaimnak megfelel.
Mellékletben a példa. (Sajnos a fórum nem engedte a .svg feltöltését.)
Tudtok valami megoldást arra, hogy lehetne vektoros grafikát importálni a LO Draw-ba?