Sziasztok!
Egy sima oszlopdiagrammot készítettem, ami százalékosan mutatja a havi forgalom termékenkénti megoszlását.
Az adatmezőt a Data Series-en belül adtam meg, a name-hez meg a termékneveket írtam. Ez így tökéletesen működött,
de másnap mikor megnyitottam a táblázatot, a nevek egyszerűen eltűntek, helyette csak az összeg látható.
És ez minden újbóli megnyitásnál törlődik. Mi lehet a hiba?
Először xlsx formátumba mentettem, és újbóli megnyitáskor a táblázat totálisan elcsúszott, a subname törlődött, a leírások
elmásztak. Mire kiigazítottam, és ods formátumba mentem, így már jó a pozíció de a nevek helyett még mindíg az összegeket látom.
Mit tundnátok tanácsolni, mit rontok el?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv,
Laci
Calc diagramm probléma
Calc diagramm probléma
Libre Office 4.2 MacBook - OsX
- Zizi64
- Globális moderátorok
Re: Calc diagramm probléma
Ez biztos, hogy nem jó ötlet...Először xlsx formátumba mentettem,
Egy általad ide feltöltött .ods mintafájl, és egy elmentett képernyőkép alapján többet tudok majd mondani...
Sok sikert!
Kovács Tibor (W10x64Pro/W7x64P: 7.5.8;
winPenPack/PortableApps: LO3.3.1-7.6.2, AOO4.1.14
Ha megoldódott a probléma, jelöld a témaindító hozzászólásod címének szerkesztésével. Írd elé: [Megoldva].
Ha megoldódott a probléma, jelöld a témaindító hozzászólásod címének szerkesztésével. Írd elé: [Megoldva].
- Zizi64
- Globális moderátorok
Re: Calc diagramm probléma
a name-hez meg a termékneveket írtam.
Azt nem tudom kibogozni a leírásodból, hogy pontosan mit és hová is írtad be?de a nevek helyett még mindíg az összegeket látom.
(Ezért kell a képernyőkép, meg a mintafájl...)
Sok sikert!