[Megoldva] Tartalomjegyzék hiperhivatkozással
[Megoldva] Tartalomjegyzék hiperhivatkozással
Sziasztok!
Egy furcsa, lehet, hogy egyszerű problémával szembesültem.
Egy szép nagy dokumentumhoz csináltam tartalomjegyzéket, mégpedig olyat, ami Ctrl + kattintásra odaugrik. A Jegyzék szerkesztése fülben szépen megadtam a HK és HV micsodákat, stílusa Jegyzékhivatkozás, megnéztem egy rakás útmutatót, viszont akármit csinálok, nem viselkedik linkként. (nincs ott a szöveg, hogy ctrl + balklikk, nem ugrik oda, stb.) Nem tudjátok véletlenül, hogy ezt mi okozhatja? További érdekesség, hogy megnyitottam egy másik, szintén tartalomjegyzékkel foglalkozó mintadokumentumot, ott viszont simán hozzá tudtam adni a hivatkozást, és működött.
Előre is köszönöm a segítséget.
Szerkesztés:
Észrevettem egy fontos jelenséget: ha Vázlat alapján készül a tartalomjegyzék, akkor működnek a hivatkozások, nekem bejegyzés alapon kell, így viszont nem megy. Sokfajta formázás jelenik meg a címek között, nekem mindenképpen bejegyzés alapú kellene.
dobragab
Egy furcsa, lehet, hogy egyszerű problémával szembesültem.
Egy szép nagy dokumentumhoz csináltam tartalomjegyzéket, mégpedig olyat, ami Ctrl + kattintásra odaugrik. A Jegyzék szerkesztése fülben szépen megadtam a HK és HV micsodákat, stílusa Jegyzékhivatkozás, megnéztem egy rakás útmutatót, viszont akármit csinálok, nem viselkedik linkként. (nincs ott a szöveg, hogy ctrl + balklikk, nem ugrik oda, stb.) Nem tudjátok véletlenül, hogy ezt mi okozhatja? További érdekesség, hogy megnyitottam egy másik, szintén tartalomjegyzékkel foglalkozó mintadokumentumot, ott viszont simán hozzá tudtam adni a hivatkozást, és működött.
Előre is köszönöm a segítséget.
Szerkesztés:
Észrevettem egy fontos jelenséget: ha Vázlat alapján készül a tartalomjegyzék, akkor működnek a hivatkozások, nekem bejegyzés alapon kell, így viszont nem megy. Sokfajta formázás jelenik meg a címek között, nekem mindenképpen bejegyzés alapú kellene.
dobragab
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dobragab 2014. február 15., szombat 16:36-kor.
Win7 x64 LO 4.1.3
- Zizi64
- Globális moderátorok
Re: Tartalomjegyzék hiperhivatkozással
"Lécci, lécci", egy mintafájlt töltsél fel ide! Azt vizsgálgatva, próbálkozva talán tudunk valamit mondani segítségképpen. Jómagam ugyanis csak a vázlatszintek alapján (automatikusan) hoztam létre a tartalomjegyzéket, és nincs időm/kedvem nekiállni, hogy megismételjem, létrehozzam azt az állapotot, ami (valószínűleg) nálad jelen van.
Kovács Tibor, W11/10/7x64Pro, Linux: 7.5.8-25.x.y.z
PortableApps: LO, AOO: időlegesen feldobva, ha nagyon kell...
Ha megoldódott a probléma, jelöld a témaindító hozzászólásod címének szerkesztésével. Írd elé: [Megoldva].
Ha megoldódott a probléma, jelöld a témaindító hozzászólásod címének szerkesztésével. Írd elé: [Megoldva].
Én kérek elnézést, én azt hittem, hogy valami olyannal szembesültem, ami régóta ismert, de a választ nem sikerült megtalálnom. Sebaj, letöltöttem egy régebbi mintadokumentumot, és átszerkesztettem úgy, ahogy nekem kéne. Ebben nem vázlatpontos, hanem csak bejegyzéses a tartalomjegyzék, nekem ilyen kell. A hiba most is fennáll, a stílusos sorok kattinthatók voltak, a bejegyzésesek nem.
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy kénytelen leszek átszerkeszteni a címeket, hogy stílus alapján menjen.
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy kénytelen leszek átszerkeszteni a címeket, hogy stílus alapján menjen.
Win7 x64 LO 4.1.3
- Zizi64
- Globális moderátorok
A mintafájlra vonatkozó kérés továbbra is érvényes, mert más is szeretne okulni a dologból.
Például én is.

Például én is.
Én azt hiszem tudom mire gondolsz. 
Nálam sem működik úgy ahogy leírtad. Lásd a csatolt fájlt.
Mondjuk én mindig stílusok (Vázlat) alapján készítem a tartalomjegyzéket - igaz ez rajtad nem segít.
Ezt találtam:
Tárgymutatóban hiperhivatkozás
De szerintem ez a rész pont ide vonatkozik. Ha mégsem, akkor bocsánat. Nem vagyok túl jó angolos.
üdv: Anti
Nálam sem működik úgy ahogy leírtad. Lásd a csatolt fájlt.
Mondjuk én mindig stílusok (Vázlat) alapján készítem a tartalomjegyzéket - igaz ez rajtad nem segít.
Ezt találtam:
Tárgymutatóban hiperhivatkozás
De szerintem ez a rész pont ide vonatkozik. Ha mégsem, akkor bocsánat. Nem vagyok túl jó angolos.
üdv: Anti
- Csatolmányok
-
- Tartalomjegyzek_hiperhivatkozassal.odt
- (15.92 KiB) Letöltve 133 alkalommal.
Ja bocsánat, elfelejtettem csatolni, direkt erre a célra átalakítottam egyet...
Szerkesztés:
Megnéztem a te dokumentumodat, ugyanaz a helyzet, és az angol cikkben is pontosan erről írnak. (Nagy valószínűséggel, mivel a LO-t nem angolul használom, nem ismerem tökéletesen az angol LO-os szakkifejezéseket.) Ez egy ismert hiba, 2013. novemberében jelentették be, még mindig nem javították (a hozzászólások szerint), egy másik gépen frissítettem LO 4.2-re, még ott se javították.
Köszi a segítséget, tekintsük a problémát megoldottnak, vagy van valami külön címe ezeknek?
Szerkesztés:
Megnéztem a te dokumentumodat, ugyanaz a helyzet, és az angol cikkben is pontosan erről írnak. (Nagy valószínűséggel, mivel a LO-t nem angolul használom, nem ismerem tökéletesen az angol LO-os szakkifejezéseket.) Ez egy ismert hiba, 2013. novemberében jelentették be, még mindig nem javították (a hozzászólások szerint), egy másik gépen frissítettem LO 4.2-re, még ott se javították.
Köszi a segítséget, tekintsük a problémát megoldottnak, vagy van valami külön címe ezeknek?
- Csatolmányok
-
- tartalomjegyzék_minta.odt
- (15.5 KiB) Letöltve 123 alkalommal.
Win7 x64 LO 4.1.3
- Zizi64
- Globális moderátorok
Ha a szerkesztés közbeni oda-vissza ugrálgatás miatt kellene ez a funkció, akkor a Navigátor használata jó megoldás (ez esetben megkerülő megoldás) lehet a problémára.
Gyakorlatilag ehhez kéne, de a navigátor már túl bonyolult lenne, nem érné meg... Mindegy, átírogattam a stílusokat, így most jól működik.
Win7 x64 LO 4.1.3
- Zizi64
- Globális moderátorok
??? ??? ???de a navigátor már túl bonyolult lenne,
F5 - és duplán kattintasz a Navigátoron a célsorra: már oda is ugrik a kurzor, és odavált a nézet.
Na igen, nekem egyszerű, de nem azoknak, akik használni fogják... de azért kösziZizi64 írta:??? ??? ???de a navigátor már túl bonyolult lenne,
F5 - és duplán kattintasz a Navigátoron a célsorra: már oda is ugrik a kurzor, és odavált a nézet.
Win7 x64 LO 4.1.3
- Zizi64
- Globális moderátorok
Re: [Megoldva] Tartalomjegyzék hiperhivatkozással
Milyen formátumban, fájltípusban adod át a dokumentumot? Azaz: milyen formátumban fogják használni, azok, akiknek gondot okozhat a Navigátor használata?