Az új disztrókra régi LO(v.AO) már nem tehető háttér ismeret nélkül
Bár sose akartam "downgrade"-elni semelyik verziót sem, de a teljes eltávolítás nem jelenthet olyan problémát, ami megoldhatatlan lenne egy rendszergazdának, de még egy mezei júzernek sem. (Windows-ról beszélek, Linux alatt még upgrade-elni sem tudok én sem, mindig a rendszerrel együtt csomagolt verziót használom...)
Az uninstall-on kívül Windows alatt a Documents and Settings alól el kell távolítani a Felhasználói profillal kapcsolatos dolgokat.
Aztán meg egy időben (Windowson próbáltam) fent lehet az AOO, a LO fixen telepített, és a LO portable számtalan változata. (mondjuk nálam csak a legfrissebb portable van fenn a fix verziók mellett.)
Egy időben is képes futni az AOO és a LO.
Viszont fix LO és a portable LO már nem...
Jómagam ezzel a megoldással szoktam áthidalni az "egyikben ez a jó, a másikban meg az" típusú problémákat, ügyelve persze arra, hogy azért a dokumentumok nagy részét egyetlen verzióval készítsem, és módosítsam. Ez nálunk a cégnél jelen pillanatban még mindig a LO3.6.4. Év végén tervezzük, hogy átállunk a LO 4.x verzióra, de a hordozható verzió segítségével addig is próbálgatjuk a változásokat: tehát nem sietjük el a frissítéseket sem...