Sziasztok!
Elég régen használom az OpenOfficet, már az 1.x óta. Legutóbb Win XP SP2-n a 3.0-t. Most átépítettem a gépem, XP SP3 van, és feltettem rá az OpenOffice 3.1-et.
Az Eszközök - Cellatartalom - Automatikus bevitel ki van pipálva.
Problémám a következő:
Eddig, ha egy cellába beírtam egy szöveget nagybetűkkel (pl. KUTYA), akkor, ha az alatta levő cellába beírtam egy kis "k" betűt, felkínálta az automatikus bevitelt, és Entert ütve megjelent itt is: KUTYA.
Most, hasonló esetben az automatikus bevitel végeredménye: kUTYA, kis kezdőbetűvel. Ha nagy kezdőbetűt akarok, akkor nagy "K"-t kell beütni.
Beállítások között nem igazán találtam megoldást, ha valaki tudna segíteni, örülnék.
Kösz
Bendi
Automatikus bevitel
Automatikus bevitel
OpenOffice 3.1 a Windows XP-n
- Zizi64
- Globális moderátorok
Re: Automatikus bevitel
És ez így van az ApacheOpenOffice és a LibreOffice újabb változataiban is. Azt hiszem, hozzá kell szokni.Most, hasonló esetben az automatikus bevitel végeredménye: kUTYA, kis kezdőbetűvel. Ha nagy kezdőbetűt akarok, akkor nagy "K"-t kell beütni.
Sok sikert!
Kovács Tibor (W10x64Pro/W7x64P: 7.5.8;
winPenPack/PortableApps: LO3.3.1-7.6.2, AOO4.1.14
Ha megoldódott a probléma, jelöld a témaindító hozzászólásod címének szerkesztésével. Írd elé: [Megoldva].
Kovács Tibor (W10x64Pro/W7x64P: 7.5.8;
winPenPack/PortableApps: LO3.3.1-7.6.2, AOO4.1.14
Ha megoldódott a probléma, jelöld a témaindító hozzászólásod címének szerkesztésével. Írd elé: [Megoldva].