Apache OO megosztott dokumentum jelszóval
Apache OO megosztott dokumentum jelszóval
A munkahelyen van egy megosztott dokumentumunk amit jelszóval védünk.
Libre 3.3.4 alatt működött (újabb verziók alatt ott sem), de mióta AOO-t használunk nem lehet menteni a táblázatot.
Ha leveszem a megosztást, vagy a jelszót, akkor menthető. A kettő együtt nem működik.
Mi lehet az oka? nem szeretnénk vissza állni a LibreOffice-ra.
Libre 3.3.4 alatt működött (újabb verziók alatt ott sem), de mióta AOO-t használunk nem lehet menteni a táblázatot.
Ha leveszem a megosztást, vagy a jelszót, akkor menthető. A kettő együtt nem működik.
Mi lehet az oka? nem szeretnénk vissza állni a LibreOffice-ra.
LibreOffice 3.3.4 Windows XP
AOO 3.4.1 Win7
AOO 3.4.1 Win7
- Zizi64
- Globális moderátorok
Re: Apache OO megosztott dokumentum jelszóval
AOO-ból melyik verzió, pontosan?
Mintafájlt tudsz feltölteni ide?
A hibabejelentőkben már utánanéztél, hogy létező hibáról van-e szó? http://libreoffice.hu/hibabejelentes/
Minden jelszavas fájlod így működik (azaz: nem működik), vagy csak egy-kettő? (azt kéne kideríteni, hogy a fájl hibásodott meg, vagy a programverzió hibája okozza a jelenséget)
Nem is kell KIZÁRÓ VAGY kapcsolatban gondolkozni. Nálam WindowsXP-n fent van a LibO3.5.7 ÉS az AOO3.4.1 egyszerre. Akár egy időben is képesek futni.Mi lehet az oka? nem szeretnénk vissza állni a LibreOffice-ra.
Mintafájlt tudsz feltölteni ide?
A hibabejelentőkben már utánanéztél, hogy létező hibáról van-e szó? http://libreoffice.hu/hibabejelentes/
Minden jelszavas fájlod így működik (azaz: nem működik), vagy csak egy-kettő? (azt kéne kideríteni, hogy a fájl hibásodott meg, vagy a programverzió hibája okozza a jelenséget)
Sok sikert!
Kovács Tibor (W10x64Pro/W7x64P: 7.5.8;
winPenPack/PortableApps: LO3.3.1-7.6.2, AOO4.1.14
Ha megoldódott a probléma, jelöld a témaindító hozzászólásod címének szerkesztésével. Írd elé: [Megoldva].
Ha megoldódott a probléma, jelöld a témaindító hozzászólásod címének szerkesztésével. Írd elé: [Megoldva].
3.4.1Zizi64 írta:AOO-ból melyik verzió, pontosan?
Próbáltam teljesen üres táblával is. Ugyan ez a helyzet.Minden jelszavas fájlod így működik (azaz: nem működik), vagy csak egy-kettő? (azt kéne kideríteni, hogy a fájl hibásodott meg, vagy a programverzió hibája okozza a jelenséget)
AOO 3.4.1 Win7
AOO 3.4.1 Win7
- r4zoli
- Site Admin
Tehát akkor megosztott munkafüzetről van szó?
Mindkét program AOO 3.4.1, a jelszó mikor keletkezett, milyen programban készült a jelszó?
A jelszó kezelés megváltozott az AOO 3.4.1-ben, nem tudom, hogy az újabb LibO átvette-e vagy sem.
A régi LibO 3.3.4-hez képest lehet probléma a változtatás miatt: http://www.openoffice.org/hu/aoo34.html
Mindkét program AOO 3.4.1, a jelszó mikor keletkezett, milyen programban készült a jelszó?
A jelszó kezelés megváltozott az AOO 3.4.1-ben, nem tudom, hogy az újabb LibO átvette-e vagy sem.
A régi LibO 3.3.4-hez képest lehet probléma a változtatás miatt: http://www.openoffice.org/hu/aoo34.html
Olvasd el, és lehetőleg tartsd be az útmutatót a fórum használatához.
AOO 3.4.1 win7, LibO 4.0 win7.
AOO 3.4.1 win7, LibO 4.0 win7.
Igen megosztott munkafüzet.r4zoli írta:Tehát akkor megosztott munkafüzetről van szó?
Próbáltam teljesen üres munkafüzettel is:
AOO3.4.1 Új Munkafüzet
mentés másként: valami.ods
dokumentum megosztása
mentés másként: jelszóval valami_j.ods
cellába írás
mentés: semmi
bezárás: a dokumentum megváltozott akarja menteni a változásokat? igen
semmi
bezárás: a dokumentum megváltozott akarja menteni a változásokat? igen
AOO 3.4.1 Win7
AOO 3.4.1 Win7
- Zizi64
- Globális moderátorok
Csak azt tudom tanácsolni: rakd fel mégis párhuzamosan a LibO3.6.3-at is! Azzal kipróbáltam, amit leírtál - tökéletesen működik.
Azt nem tudom, hogy az AOO3.4.1-ban más logikával kell hozzáállni a megosztáshoz és mentéshez, vagy ez egyszerű bug, hiba; de hogy különbözik a kettő, az biztos, mert a nálam fent lévő AOO3.4.1-val nekem se történt semmi. Egyet villan a képernyő, de a fájl méret nem növekszik a cellákba beírt szöveggel.
Sőt kilépni a programból csak a felugró Mentés panelen a "mentés elutasításával" lehet.
Azt nem tudom, hogy az AOO3.4.1-ban más logikával kell hozzáállni a megosztáshoz és mentéshez, vagy ez egyszerű bug, hiba; de hogy különbözik a kettő, az biztos, mert a nálam fent lévő AOO3.4.1-val nekem se történt semmi. Egyet villan a képernyő, de a fájl méret nem növekszik a cellákba beírt szöveggel.
Sőt kilépni a programból csak a felugró Mentés panelen a "mentés elutasításával" lehet.
Sok sikert!
Nálam LibO 3.3.4 -től felfele nem működik.Zizi64 írta:Csak azt tudom tanácsolni: rakd fel mégis párhuzamosan a LibO3.6.3-at is! Azzal kipróbáltam, amit leírtál - tökéletesen működik.
A bugs.freedesktop.org -on az alábbi számon és néven már foglalkoznak vele.
Bug 56173 - FILESAVE impossible for password protected shared .ods
AOO 3.4.1 Win7
AOO 3.4.1 Win7