[M] Formátum művelet bezárásakor átvált másik munkafüzetre

Táblázatkezelő
editor
Önkéntesek

[M] Formátum művelet bezárásakor átvált másik munkafüzetre

Hozzászólás Szerző: editor »

Sziasztok, Calc-ban dolgozva azt tapasztalom, hogy mikor több munkafüzet is nyitva van, és az egyiken mondjuk egy formátum utasítást végzek (de szerintem tapasztaltam más, felugró ablakos műveletnél is), akkor a műveletet befejezve, mikor a felugró ablak eltűnik, akkor nem abba a dokumentumba jutok vissza, amivel dolgoztam, hanem egy másik, megnyitottba.

Ez vajon normális? Meg lehet előzni valahogy?
 Szerkesztett: Nem tudom mi volt az oka, de azóta nagyon sokat dolgoztam Calc-cal, és többé nem fordult elő. Egyedi, eseti problémának tekintem 
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára editor 2012. augusztus 22., szerda 17:08-kor.
Libre Office Verzió: 6.2.3.2. Windows 8.1 Windows 10
Zizi64
Globális moderátorok

Re: Formátum művelet bezárásakor átvált másik munkafüzetre

Hozzászólás Szerző: Zizi64 »

Velem ilyesmi (nem pont ilyen, de hasonló) akkor szokott történni, ha elfeledkezek róla, hogy éppen egy képletet szerkesztek, és közben átkattintok egy másik munkalapra, vagy éppen egy másik fájlba. Ilyenkor azt feltételezi a program, hogy a képlet egy másik fájlból (munkalapról) fog hivatkozni egy értéket, és amikor azt érzékeli, hogy vége a képletírásnak, akkor visszaugrik a kiindulási fájl kiindulási munkalapjára.
Sok sikert!
Kovács Tibor (W10x64Pro/W7x64P: 7.5.8;
winPenPack/PortableApps: LO3.3.1-7.6.2, AOO4.1.14
Ha megoldódott a probléma, jelöld a témaindító hozzászólásod címének szerkesztésével. Írd elé: [Megoldva].
editor
Önkéntesek

Re: Formátum művelet bezárásakor átvált másik munkafüzetre

Hozzászólás Szerző: editor »

Köszönöm, ha még egyszer megtörténik, meg fogom nézni, hogy a kéretlenül beadott munkafüzetben éppen szerkesztek-e valamit. Tapasztalatomat leírom majd.
Libre Office Verzió: 6.2.3.2. Windows 8.1 Windows 10
Válasz küldése