Teljesen kezdő vagyok ebben a témában és nagyon sürgősen meg kellene oldanom egy feladatot azért kérem segítségeteket.
Szóval mint a csatolt képen látható egy egyszerű gondom van. (Mármint szerintem egyszerű)

Egy példa alapján így működne: termék 1 (A3) sorban a művelet 1 (B2) ér mondjuk 2 forintot tehát ha beírom a B3 sorba hogy elkészült belőle 10 db akkor annak az eredménye 20ft, a művelet 2-nél (C2) a forint érték viszont 5 lenne így ha beírok a C3 sorba 10 darabot akkor az értelem szerűen 50 ft-ot jelent, a példánál maradva a művelet 3 (D2) pedig pl. 10 ft-ot érne tehát ha beírom a D3-ba hogy 10 db készülne ott már az eredmény 100Ft lenne, a végeredmény logikusan az eredmény sorban jelenne meg összeadva a B3,C3,D3 sorok eredményeit. Jelen esetbe a végeredmény 170ft.

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Zizi64: 128 kiB-ig közvetlenül ide is feltölthetsz képeket (lent van a csatolmány feltöltése fül)
Még annyit a végére hogy rákerestem a fórumban de szorzás szóra nem adott ki semmit, valamint jóban vagyok a google-el és letöltöttem a könyvet is de nem találtam eddig megoldást, de lehet hogy csak én voltam a béna...