Sziasztok!
A frissen feltelepített LibreOffice 3.3-al kapcsolatosan van néhány problémám:
- amikor megnyitom a programot nem tölti be az egész képernyőn (egy mozdulattal/klikkel lehet kihúzni hogy betöltse a képernyőt) ... ezt nem lehet valahogy beállítani, hogy mindig úgy nyíljon meg
- szintén elindításnál: mindig bekapcsolva jelenik meg a Keresés és a Navigáció eszköztár (hiába kapcsolom ki őket, a következő indításnál ismét megjelennek)
- újraindítás után mindig elveszíti a Legutóbbi dokumentumok menüpont tartalmát (tehát az mindig üres) ... nem lehet, hogy valahogy beállítani, hogy megőrizze őket?
No most hirtelen ennyi ... ha esetleg van valakinek ötlete ezek kellemetlenségek kiküszöbölésére ...
Szer
LibreOffice - eszköztár rögzítése
LibreOffice - eszköztár rögzítése
Ubuntu 20.04 • Libreoffice 7.6 • Windows 11
- Zizi64
- Globális moderátorok
Re: LibreOffice - eszköztár rögzítése
Üdv!
Melyik általad használt operációs rendszer alatt történik mindez? Ubuntu 10.10. vagy WindowsXP alatt, esetleg mindkettő alatt?
(Én még nem telepítettem fel, így közvetlenül segíteni nem tudok, de talán előbbre viszi a dolgot ennek a tisztázása. Viszont én is kíváncsi vagyok a hiba okára és/vagy a megoldásra.)
Melyik általad használt operációs rendszer alatt történik mindez? Ubuntu 10.10. vagy WindowsXP alatt, esetleg mindkettő alatt?
(Én még nem telepítettem fel, így közvetlenül segíteni nem tudok, de talán előbbre viszi a dolgot ennek a tisztázása. Viszont én is kíváncsi vagyok a hiba okára és/vagy a megoldásra.)
Kovács Tibor, W11/10/7x64Pro, Linux: 7.5.8-25.x.y.z
PortableApps: LO, AOO: időlegesen feldobva, ha nagyon kell...
Ha megoldódott a probléma, jelöld a témaindító hozzászólásod címének szerkesztésével. Írd elé: [Megoldva].
Ha megoldódott a probléma, jelöld a témaindító hozzászólásod címének szerkesztésével. Írd elé: [Megoldva].
Ubuntu 10.10-et használok ... jelenleg XP alatt nem tudom megnézni.
- Zizi64
- Globális moderátorok
Nos, azóta telepítettem a LibreOffice3.3.1 és a LibreOffice3.3.2 verziót is WindowsXPprofSP3-ra, de semmi ilyen problémát nem tapasztaltam...
Kovács Tibor, W11/10/7x64Pro, Linux: 7.5.8-25.x.y.z
Úgy tűnik, hogy mostmár nálam is megoldódott: legalábbis a legutóbbi frissítés után (LibreOffice 3.3.2, OOO330m19 (Build:202)) már nem jelentkezik ez a probléma (igaz, hogy még egyelőre nem sokszor volt alkalmam kipróbálni
)