Sziasztok!
Valamiért nem látszik színesnek sok helyen a betűszín: Munkafüzetben, Szöveges dokumentumban, Fődokumentum, amíg a Rajzoló és a Bemutató az jó, színes minden ahogy kell, ahogy beállítom.
Érdekes, hogy ha betűzök egy ábrát egy szöveges dokumentumba, a színek ott is megmaradnak. A helyesírási hibák kiemelései szép színesek ahogy eddig mindenhol. Kiemelés is megy, de a betűszín az mindig fekete, és csak ezen az egy gépen ha máshol próbálom ott a színek megmaradnak. Milyen beállítást nyomhattam el? Végignéztem az Eszközök/Beállítások/Openoffice.org/Megjelenítést ott minden automatikusra van állítva, csak a mezők árnyalása van fix. színre téve, de az stimmel is virít ahogy szeretném. (Igen piszkáltam errefelé, de most minden automata, és még is feketék a betűszínek mindig)
Van valakinek ötlete?
Eltűntek a betűszínek
-
kanyi
- Önkéntesek
Eltűntek a betűszínek
Ubuntu 13.10 - LO 4.2.04 • MS Windows 7 - LO 4.2.04
- Zizi64
- Globális moderátorok
Re: Eltűntek a betűszínek
Azokkal a fájlokkal is rendben van minden egy másik gépen, amit a te gépeden hoztál létre vagy szerkesztettél?és csak ezen az egy gépen ha máshol próbálom ott a színek megmaradnak.
Kovács Tibor, W11/10/7x64Pro, Linux: 7.5.8-25.x.y.z
PortableApps: LO, AOO: időlegesen feldobva, ha nagyon kell...
Ha megoldódott a probléma, jelöld a témaindító hozzászólásod címének szerkesztésével. Írd elé: [Megoldva].
Ha megoldódott a probléma, jelöld a témaindító hozzászólásod címének szerkesztésével. Írd elé: [Megoldva].
- Zizi64
- Globális moderátorok
aha, szóval ott minden FEHÉR lesz?tejesen.
Nemigen tudok komoly, és megoldással biztató ötletet adni.
Próbáld meg a felhasználói profil törlését, az sok mindenre gyógyír tud lenni. (Nekem még soha nem volt rá szükségem, így nem is csináltam soha.)
Kovács Tibor, W11/10/7x64Pro, Linux: 7.5.8-25.x.y.z
-
kanyi
- Önkéntesek
Máshogy nem tudtam megoldani én sem, töröltem a beállításokat utána jó lett.
Ubuntu 13.10 - LO 4.2.04 • MS Windows 7 - LO 4.2.04
Valahol a beállításokban van lehetőség a nyomtatást szürkének látni. Mivel a nyomtatási elrendezés az alapértlemezett, szerintem, emiatt látszik minden szürkében. Eszközök ▹ Beállítások ▹ OpenOffice.org ▹ Nyomtatás pontban Színek konvertálása szürkeárnyalatra.
OpenOffice 3.2.1 (Build 9502), Oracle kiadás, Mandriva Linux 2010.1