[MEGOLDVA] Win7 alatt képtelenség a szótár bővítése

Szövegszerkesztő
durumdara

[MEGOLDVA] Win7 alatt képtelenség a szótár bővítése

Hozzászólás Szerző: durumdara »

Sziasztok!

Át kellett települni Win7/X64 alá. A legújabb FSF-es van fent: OOO320m19 (Build:9505).

Minden megy, csak a helyesírás ellenőrzése nem - már abban az értelemben, hogy nem tudok az alapértelmezett/saját szótárhoz hozzáadni kivételeket.

Mi több, ha bezárom az OO-t, akkor, akkor a felvett szótárak nem eltűnnek - de ez mindegy, hiszen nem is tudok szavakat hozzáadni.
Az OO-t már kiraktam a C:\OO-ra, de ez sem használt. Valamiért mintha nem volna joga írni, vagy efféle...

Hogy tudnám megkerülni ezt? Nagyon kellene ellenőriznem!!!

Köszi:
dd
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára durumdara 2010. november 10., szerda 12:32-kor.
OOO300m9 (Build: 9358)
r4zoli
Site Admin

Re: Win7 alatt képtelenség a szótár bővítése

Hozzászólás Szerző: r4zoli »

Akkor valószínűleg a 64bit miatt van a hiba, mert nekem win7/32bit alatt működik.
Olvasd el, és lehetőleg tartsd be az útmutatót a fórum használatához.
AOO 3.4.1 win7, LibO 4.0 win7.
durumdara

Szia!

Egyelőre megoldottam azzal, hogy XP móddal ellenőrzök, de ez kényelmetlen, ide-oda váltani az OO-k között.

Itt ugye van Program Files (x86) és Program Files is, de én mondjuk elvileg átvágtam azzal, hogy a C:\OO alá pakoltam.

Ám ez sem segít... Vajon nincs valami mód, hogy kézzel hozzak létre kivételszótárat, olyan útvonalon, amit lát a rendszer, de mégis írható? Lehet, hogy ez használna...

Köszi előre is:
dd
durumdara

Sziasztok!

Idegesítő. Azóta se született megoldás. Jelentettem a bug listán, mire kijelentették, hogy náluk megy, ezzel le is zárták az egészet.
Az angol listán meg nem válaszoltak azóta sem. Ez nem valami felhasználóbarát hozzáállás tőlük... :-(

Megadtam a jogokat magamnak a C:\OO listára és eleve van jogom az Users-re. Mi a fene lehet még?
Sem új szótárt nem tudok felvenni, sem a meglévőkbe írni és tippem sincsen, hogy miképpen tudhatnám meg, mit keres szerencsétlen.
Van tippetek?

Köszi:
dd
r4zoli
Site Admin

Hozzászólás Szerző: r4zoli »

durumdara írta: Idegesítő. Azóta se született megoldás. Jelentettem a bug listán, mire kijelentették, hogy náluk megy, ezzel le is zárták az egészet.

Az angol listán meg nem válaszoltak azóta sem. Ez nem valami felhasználóbarát hozzáállás tőlük... :-(
Valószínűleg nekik sincs megoldásuk a kérdésre, mert nem jelent meg náluk a hiba.
Ha nem szólnak hozzá nem csak azt jelenti, hogy nem felhasználóbarátok, hanem azt is, hogy nincs mit hozzá tenni.

[Leírás]Felhasználói profil törlése, próbáltad már?
Olvasd el, és lehetőleg tartsd be az útmutatót a fórum használatához.
AOO 3.4.1 win7, LibO 4.0 win7.
durumdara

Szia!

No most reagáltak valamit. Kicsit hasonló a bug egy másikhoz.
A felhasználói profil törlését tegnapig nem próbáltam, mert ez egy teljesen újonnan telepített gép és gondoltam, hogy talán az első alkalommal képes magát rendesen feltenni...
Ma megpróbáltam, nem segített. A hozzáadás gomb ki van kapcsolva.

Köszi:
dd
durumdara

SZiasztok!

A megoldás a standard.dic megfelelő helyre rakása és aktiválása lett.

http://user.services.openoffice.org/en/ ... 1&p=100778

Üdv: dd
Válasz küldése