Fizetős tanácsok fórum kialakítása

Általában minden ami máshova nem fér
r4zoli
Site Admin

Fizetős tanácsok fórum kialakítása

Hozzászólás Szerző: r4zoli »

Kérdés a következő, van-e igény egy olyan fórumrészre ahol a kérdezők mások segítségét kérhetnék bonyolultabb kérdések megoldására, és van-e olyan aki ezeket segíteni tudná, térítés ellenében.

Itt csak a kérdést lehetne feltenni, és egy kapcsolat felvevő választ lehetne adni rá.
A továbbiakban mindenki, magán úton megegyezne az árban és egyéb feltételekben.

Max. válasz az lenne: keress privát üzenetben, vagy e-mailben, ha ezek engedélyezve vannak a profil beállításoknál.
Olvasd el, és lehetőleg tartsd be az útmutatót a fórum használatához.
AOO 3.4.1 win7, LibO 4.0 win7.
Zizi64
Globális moderátorok

Re: Fizetős tanácsok fórum kialakítása

Hozzászólás Szerző: Zizi64 »

Üdv!

Jómagam benne vagyok!
...Mindkét oldalon, mert egyik oldalon most is van olyan feladatom, ami meghaladja a jelenlegi képességeimet: egy konkrét DLL-ből kellene működő függvényhívásokat megírni, működő Excel példa rendelkezésre áll, de mivel a DLL fizetős -megvettük- ide nem tölthetem fel...
Másik oldalról: sok olyan kérdéssel találkoztam itt, amely nem az OOo telepítésére, működésére, használatának megtanulására, az esetleges hibáira vonatkozik, hanem érződik, vagy egyértelműen kiderül a kérdésből, hogy egy-egy tanuló, vagy alkalmazott a kapott feladatot, vagy annak egy részét ide hozza "megoldatni". Úgy gondolom, volt ilyen esetem; hozzátéve, hogy abból is "profitáltam" valamennyit, hiszen általában nem kisujjból kirázva javasoltam megoldást, hanem utána olvasás és próbálkozások alapján, amiből én is tanultam.
...de azért...
Sok sikert!
Kovács Tibor (W10x64Pro/W7x64P: 7.5.8;
winPenPack/PortableApps: LO3.3.1-7.6.2, AOO4.1.14
Ha megoldódott a probléma, jelöld a témaindító hozzászólásod címének szerkesztésével. Írd elé: [Megoldva].
Zizi64
Globális moderátorok

Hozzászólás Szerző: Zizi64 »

Üdv!

Szoktam ugyan tanulás céljából az angol fórumot nézegetni, de a kezdőlapon csak most fedeztem fel. hogy ott már van is ilyen szolgáltatás...
http://user.services.openoffice.org/en/forum/index.php
Sok sikert!
Kovács Tibor (W10x64Pro/W7x64P: 7.5.8;
winPenPack/PortableApps: LO3.3.1-7.6.2, AOO4.1.14
Ha megoldódott a probléma, jelöld a témaindító hozzászólásod címének szerkesztésével. Írd elé: [Megoldva].
r4zoli
Site Admin

Hozzászólás Szerző: r4zoli »

eddig nem merült fel valós igényként, most láttam időszerűnek.
Azért még várnék másoktól is reakciót rá, ha nem jön egy héten belül negatív hozzászólás, akkor létre hozom.
Olvasd el, és lehetőleg tartsd be az útmutatót a fórum használatához.
AOO 3.4.1 win7, LibO 4.0 win7.
Válasz küldése