Sziasztok,
Németh Laciék áldásos tevékenységének köszönhetően nagyon jól működik az ooo-ban és a firefoxban a helyesírásellenőrzés.
Ugyanakkor az egész netet átdúrtam, hol lehet jelezni, ha egy-egy szóval probléma van. Tudtok olyan helyet, amely "hivatalos"/populáris és nem a programmal, hanem a magyar szóproblémákkal foglalkozik?
Nem lenne érdemes az Alkalmazás alá nyitni egy Helyesírásmodul főtémát?
Pl. jelezni szeretném, hogy az ooo 3.2/ ff Hungarian dictionary 1.6-ban a "gyalogolta" szó lehet hogy hibásan van jelezve hibásnak.
Gábor
Magyar helyesírásellenőrzéshez szójavaslatok
Magyar helyesírásellenőrzéshez szójavaslatok
OpenOffice 3.1
- r4zoli
- Site Admin
Re: Magyar helyesírásellenőrzéshez szójavaslatok
A hely az openscope.
Olvasd el, és lehetőleg tartsd be az útmutatót a fórum használatához.
AOO 3.4.1 win7, LibO 4.0 win7.
AOO 3.4.1 win7, LibO 4.0 win7.
Igen, ez az a hely, amit én is megtaláltam kis bányászás után. És ez az, ami nem való egy átlag felhasználónak.r4zoli írta:A hely az openscope.
OpenOffice 3.1
-
timar
- Önkéntesek
Lesz jobb bejelentőfelület. Már kész van, de még nincs telepítve sehová, és egyelőre nem is menti a javaslatokat. Így néz ki: http://aladar.npsh.hu:8080/hunspell/. Ezt a formot majd mindenhova beszúrjuk, ahova csak akarjuk, és egy helyre gyűlnek a javaslatok.gabor írta:Igen, ez az a hely, amit én is megtaláltam kis bányászás után. És ez az, ami nem való egy átlag felhasználónak.r4zoli írta:A hely az openscope.
Ms Windows XP • 3.2.x • openSuse 11.x