Tartalomjegyzék formázása

Szövegszerkesztő
zhal

Tartalomjegyzék formázása

Hozzászólás Szerző: zhal »

Sziasztok,

Nincs gond a tartalomjegyzék elkészítésével, a címsor stílusokon alapul. A címsor stílusok sorszámozását be tudtam úgy állítani, hogy a sorszám után ne TAB, hanem SZÓKÖZ legyen. Ez viszont nincs hatással a tartalomjegyzék sorainak formázására, ott a sorszám után tab vagy szóköz nélkül, azonnal következik a szöveg.

Azt szeretném megoldani, hogy a tartalomjegyzékben is "elváljon" egymástól a sorszám és a szöveg (ami a címsoros stílusokon alapul). A tj. stílus módosításánál nem találtam ilyet, magára a tj. sorra pedig nem lehet külön állítani a "Felsorolás és sorszámozás" formázásait.

Kösz előre is a segítséget.
OOo 3.1.1 / XP
antiuhu
Önkéntesek

Re: Tartalomjegyzék formázása

Hozzászólás Szerző: antiuhu »

Üdv!

Jobb klikk/jegyzék szerkesztése Jegyzék fül "létrehozás forrása" részen a vázlat melletti gombnál be lehet állítani tetszőleges számozást, listát.

Anti
zhal

Hozzászólás Szerző: zhal »

Kösz, de... nem találom.

A jegyzék szerkesztésénél, a "Vázlat" mellett nekem nincs gomb. ( http://kepfeltoltes.hu/091118/ootj1_www ... es.hu_.jpg )

A "További stílusok" mellett van, be is állítottam, hogy a tj szintjeihez milyen stílusokat rendeljen - gondolom ezt jelenti ez az ablak - ( http://kepfeltoltes.hu/091118/ootj2_www ... es.hu_.jpg ), de nem volt eredménye a jegyzék frissítése után sem.
OOo 3.1.1 / XP
antiuhu
Önkéntesek

Hozzászólás Szerző: antiuhu »

Üdv!

Tudom, hogy már régi téma, de lehet, hogy megtaláltam a "hiba" forrását.
A 3.1-es verziótól csak a menüben található meg az említett opció:
Eszközök/Vázlatszintek számozása... részen.
Tehát, hogyha itt beállítjuk, hogy melyik szinthez milyen számozást szeretnénk, akkor a címsorokban és a tartalomjegyzék soraiban is ugyanúgy jelennek meg a számok.

Anti
Válasz küldése