WPD és WPC
-
Poliverzum
- Önkéntesek
WPD és WPC
Az új OOo writer a formázó eszközsor végén valami "WPD" és "WPC" nevű izét (ikont?) ír ki, amiről nem tudom micsoda. A súgóban sem találtam rá utalást. Ráadásul ki sem tudom törölni onnan a testreszabással, mert úgy tűnik nem számít neki ikonnak, s nem szerepelteti ott. Mi ez a valami, és hogyan tudom kigyilkolni onnan, ha nem kell?
Linux másfajta • 2.4.X • Linux másfajta
- r4zoli
- Site Admin
Re: WPD és WPC
Melyik OOo változat? Milyen oprendszer?
Ha egy képernyő képet kaphatnánk úgy talán jobban értené mindenki, és ilyennel eddig nem találkoztam.
Ha egy képernyő képet kaphatnánk úgy talán jobban értené mindenki, és ilyennel eddig nem találkoztam.
Olvasd el, és lehetőleg tartsd be az útmutatót a fórum használatához.
AOO 3.4.1 win7, LibO 4.0 win7.
AOO 3.4.1 win7, LibO 4.0 win7.
Re: WPD és WPC
Üdv!
Nálam is ott van. Arra lehet használni, hogy a wikipédián kereshetsz infókat. A WPC-re tudod kiválasztani, hogy melyik nyelven keressen (nálam alapértelmezett a magyar), a WPD-vel meg a wikipedián kereshetsz.
A Nézet/eszköztárak/adatbányász pontnál be, ill. ki lehet kapcsolni (uhu-linux 2.0, openoffice 2.3 (oxygenoffice)).
Anti
Nálam is ott van. Arra lehet használni, hogy a wikipédián kereshetsz infókat. A WPC-re tudod kiválasztani, hogy melyik nyelven keressen (nálam alapértelmezett a magyar), a WPD-vel meg a wikipedián kereshetsz.
A Nézet/eszköztárak/adatbányász pontnál be, ill. ki lehet kapcsolni (uhu-linux 2.0, openoffice 2.3 (oxygenoffice)).
Anti
-
Poliverzum
- Önkéntesek