fájlformátum hiba
-
elemicsapas
fájlformátum hiba
tragédia történt. miután napokat dolgoztam egy ppt prezentációval impressben, és nyomtatáshoz meg akartam nyitni xp alatt (mivel az ubuntu nem ismeri fel nyomtatómat) a következő hibaüzenetet kaptam: fájlformátum hiba 1,10 (sor,oszlop), illetve nem ms97 alkalmazás. az automatikus mentés be volt kapcsolva, kb 10 percenkét mentett, viszont amikor végre elkészültem az openoffice nem volt hajlandó helyreállítani. van valakinek ötlete, mit lehet tenni? átnevezést próbáltam, sikertelenül. jó lenne ha meg lehetne javítani a fájlt, marha sok időt beleöltem. előre is köszi.
Ubuntu 8.x • 3.0.X • Ms Windows XP
- r4zoli
- Site Admin
Re: fájlformátum hiba
Megsérült a fájlod, ennek elkerülésére a későbbiekben célszerű a ppt-ket odp-vé alakítani abban szerkeszteni és ha végeztél ppt-be menteni.
Megtudod valamilyen zip programmol nyitni a fájlt?
Az automatikus mentésed megvan?
Megtudod valamilyen zip programmol nyitni a fájlt?
Az automatikus mentésed megvan?
Olvasd el, és lehetőleg tartsd be az útmutatót a fórum használatához.
AOO 3.4.1 win7, LibO 4.0 win7.
-
elemicsapas
a sérült fájl van meg, ezt mentette automatikusan. csakhogy éppen a kritikus pillanatban nem nyílt meg, biztonsági mentést nem csináltam. semmivel nem tudtam megnyitni (igaz nem is nagyon volt ötletem mivel lehetne powerpointon és impressen kívül). a ppt formátummal egyébként semmi probléma nem volt menet közben, ahol használtam volna csak office van, ezért választottam ezt.
- r4zoli
- Site Admin
Ha valahova fel tudod tenni (gondolom nagyobb mint 128kB, mert ha nem akkor ide is feltölthető), akkor valaki megnézheti, már ha nincs benne bizalmas dolog.
Olvasd el, és lehetőleg tartsd be az útmutatót a fórum használatához.
-
elemicsapas
szerintem az a legegyszerűbb, ha elküldöm e-mailben, 2,8 mb. gondolom nem nagyon akarja senki feltenni nyilvános fórumra az emailcímét, de más ötletem nincs, a fájl meg nekem lenne fontos, úgyhogy felteszem én: kocsor kukac vipmail pont hu . az itt jelentkező lelkes önkénteseknek elküldöm, hátha sikerül valamit kezdeni vele. előre is köszi a segítséget.
-
elemicsapas
köszi Zoli a próbálkozást. van esetleg még valaki aki szívesen kipróbálná informatikai tudását egy sérült fájlon?