sehogy sem tudom megmondani neki, hogy ezt ne tegye...
megjegyzem, hogy a win-install után, elsőnek LibreOffice-t tettem fel, de nem szerettem (már sokadszorra
biztosan csak egy-két kattintás kell, de nem találom, hogy hová...
SOSE a Windows uninstall-ját használd, hanem az eredeti AOO/LO telepítőt!AOO-t leszedettem a win-7-tel
DE HONNAN? Másold át MÁSHOVÁ a winyón (lehetőleg olyan helyre, ahol a Windows nem garázdálkodhat: pl a gyökérkönyvtárbnan létrehozott ÚJ könyvtárba) és ONNAN próbáld meg megnyitni!beolvastatom az egyik könyvet -> ÍRÁSVÉDETT
Nem tudom, mit értesz ezalatt. Régebben nekem mindkettő fixen (permanensen) telepítve volt fenn a gépemen. Természetesen csak az egyik lehet hozzárendelve a fájlformátumokhoz, a másik esetében csak a Fájl - Megnyitást használhatod, mert a fájlnévre történő dupla kattintással csak a hozzárendelt program indul el. A két program ezt leszámítva gond nélkül működött nálunk WinXP-n.más: a LibreOffice még mindig nem tűri az AOO-t ugyanazon a gépen? felrakhatom ide azt is?
A Window User könyvtárban, aminek a tartalma Commanderekkel csak akkor válik láthatóvá, ha bekapcsolod bennül a Rejterr/rendszer fájlok megjelenítése.az user-profil hol található?
Ez azt jelentheti, hogyaz AOO-nak ez a verziója kétféleképpen nyitja meg a szövegeket - írható vagy írásvédett módon...
annyit sikerült elérnem, hogy egy írható másolatot nyisson meg, DE azt csak új néven hajlandó visszamenteni a helyére pl.