Az egyik kollegina feladatköreiről PPT -t kellett csináljon. De mivel nics prof. Ms. Office -a, csak Base, nincs PP a gépén. Csinálja meg Impressbe! Megcsinálta. PPT export után az Arial Black -os ő betűt mindenképpen Luicida Sans -ra cserélte. És ekkor jött az agyrobbanás! Power Point 2003 ban sem lehetett átírni a ő-t Arial Black ra! Sőt! Ha csináltam egy új bemutatót abban szépen beírtam, hogy Főbb feladatkör minden rendben volt. Ctrl + C, Ctrl+V és a ő átváltott Luicida -ra. Azon gondolkodtam, hogyha leszedem a Luicida -t a gépről akkor meglepődik e a prezi vagy mi lesz. Találkozott már valaki valami hasonlóval? Valami ötlet, azon kívűl, hogy megcsinálom én a prezit újra PP -al?
A csatolt képen felül ahogy az Impressben megjelenik alul ahogy a PowerPointban.
[Megoldva] PPT export BIG BAD BUG?
- g_123_wert
- Önkéntesek
[Megoldva] PPT export BIG BAD BUG?
- Csatolmányok
-
- hiba.png (8.56 KiB) Megtekintve 2636 alkalommal
-
- Feladatkör.ppt
- (125.5 KiB) Letöltve 294 alkalommal.
-
- Feladatkör.odp
- (65.77 KiB) Letöltve 318 alkalommal.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára g_123_wert 2008. november 27., csütörtök 16:58-kor.
Ms Windows XP • 3.0.X • Ubuntu 7.x
- r4zoli
- Site Admin
Re: PPT export BIG BAD BUG?
Ez egy jó kis hibának néz ki.
Próbáld ki az "árvíztűrő tükörfúrógéppel", akkor látni fogod, hogy a őŐ és űű a problémás.
Nem maradt hátra más neked mint javítani az összeset, vagy PP használat, esetleg export pdf-ben.
A hibát bejelentettem 96660.
Próbáld ki az "árvíztűrő tükörfúrógéppel", akkor látni fogod, hogy a őŐ és űű a problémás.
Nem maradt hátra más neked mint javítani az összeset, vagy PP használat, esetleg export pdf-ben.
A hibát bejelentettem 96660.
Olvasd el, és lehetőleg tartsd be az útmutatót a fórum használatához.
AOO 3.4.1 win7, LibO 4.0 win7.
AOO 3.4.1 win7, LibO 4.0 win7.
- g_123_wert
- Önkéntesek
Re: PPT export BIG BAD BUG?
Köszönöm. Mivel ez belső használatú prezi lesz elvileg, nem fog senkit zavarni az ő betű azt mondja a kollegina. Szóval nem kell újra csinálnom. De jó tudni, hogy ez a hiba előadódhat. A kérdés, hogy ha nincs Luicida a gépen akkor mi történik. Majd próbálgatom.
Mégegyszer köszi.
Mégegyszer köszi.
Ms Windows XP • 3.0.X • Ubuntu 7.x