Witam!
problem z Open Office 4.1.1 ma Windows 7 home premium SP1
Mam problem z otwieraniem części plików .odt w próbie otwarcia program natychmiast wywala się. Ten sam plik zapisany w formie .doc ładuje się poprawnie. Rozumiałbym gdyby było odwrotnie -natywny format jest stabilniejszy od doc.
Historia jest tym dziwniejsza iż dotyczy to wyłącznie mojego podstawowego komputera , który jest najsilniejszy w domu. Na innych posiadających ten sam system operacyjny Windows7 Home premium SP1 problem ten nie występuje.
Dzięki czemu udało mi się odzyskać je i zapisać w formacie DOC.
Problem dotyczy głównie tekstów, które dla precyzyjniejszej edycji pisane są w tabelach-> każda strona to osobna tabela co pozwala na bezpieczniejsze porządkowanie ilustracji które dzięki temu nie dryfują samodzielnie po stronach.
Open Office writer carsh
Open Office writer carsh
Open Office 4.1.1 na Windows 7 Home Premium
Re: Open Office writer carsh
Jeżeli to jest zaktualizowany OpenOffice, to:
1. Wyłącz OO i szybkie uruchamianie (jeżeli jest); ogólnie, w pamięci nie powinien znajdować się żaden moduł o nazwie zawierającej soffice.
2. Zmień nazwę katalogu zawierającego profil programu.
3. Uruchom program ponownie, co powinno spowodować założenie nowego profilu.
Sprawdź, czy się poprawiło i napisz tu, co wyszło.
1. Wyłącz OO i szybkie uruchamianie (jeżeli jest); ogólnie, w pamięci nie powinien znajdować się żaden moduł o nazwie zawierającej soffice.
2. Zmień nazwę katalogu zawierającego profil programu.
3. Uruchom program ponownie, co powinno spowodować założenie nowego profilu.
Sprawdź, czy się poprawiło i napisz tu, co wyszło.
Mam ten sam problem. Co0 to jest to OO jak zmienić nazwę katalogu? Aktualnie odinstalowałem całkowicie program i wgrałem go na nowo w wersji jak była czyli 4.1.1
Nie zmieniło się nic. Co ciekawe inne arkusze oprócz writera się otwierają i są stabilne.
Nie zmieniło się nic. Co ciekawe inne arkusze oprócz writera się otwierają i są stabilne.
Openoffice 4.1.1 Win 7
Katalog ustawień osobistych. https://forum.openoffice.org/pl/forum/v ... p?f=4&t=84ogad pisze:Co0 to jest to OO jak zmienić nazwę katalogu?
JJ
LO (24.2|7.6) ∙ Python (3.12|3.11|3.10) ∙ Unicode 15 ∙ LᴬTEX 2ε ∙ XML ∙ Unix tools ∙ Linux (Rocky|CentOS)
LO (24.2|7.6) ∙ Python (3.12|3.11|3.10) ∙ Unicode 15 ∙ LᴬTEX 2ε ∙ XML ∙ Unix tools ∙ Linux (Rocky|CentOS)