Kopiowanie hiperłącza do innego arkusza
Kopiowanie hiperłącza do innego arkusza
Wstawiłem do arkusza hiperłącze które przewija do wybranego miejsca w tym samym dokumencie (arkuszu). Hiperłącze działa na zasadzie menu nawigacyjnego. Czy jest możliwość aby po skopiowaniu arkusza i zapisaniu go pod nową nazwą hiperłącze działało w ramach nowego arkusza. Na chwilę obecną przewija z powrotem ale do pierwszego arkusza.
OpenOffice 4.1.2 Windows 7
Re: Kopiowanie hiperłącza do innego arkusza
Jeszcze żyjemy, choć AI wyssała pytających...
Najlepiej załącz przykład neutralny treściowo (bez poufnych danych i jak najprostszy), działający tak jak opisujesz, z komentarzem co byś chciał osiągnąć. Chodzi o jednoznaczność używanych przez Ciebie terminów. Łatwiej będzie zobaczyć przykład, by zidentyfikować problem.
Najlepiej załącz przykład neutralny treściowo (bez poufnych danych i jak najprostszy), działający tak jak opisujesz, z komentarzem co byś chciał osiągnąć. Chodzi o jednoznaczność używanych przez Ciebie terminów. Łatwiej będzie zobaczyć przykład, by zidentyfikować problem.
JJ
LO (25.2|24.8) ∙ Python (3.12|3.10) ∙ Unicode 16 ∙ LᴬTEX 2ε ∙ XML ∙ Unix tools ∙ Linux (Rocky|CentOS)
LO (25.2|24.8) ∙ Python (3.12|3.10) ∙ Unicode 16 ∙ LᴬTEX 2ε ∙ XML ∙ Unix tools ∙ Linux (Rocky|CentOS)
Re: Kopiowanie hiperłącza do innego arkusza
W załączniku przesyłam przykładowy plik. W arkusz 1 po kliknięciu w komórce A1 łącza przekierowanie przekierowuje mnie do wybranego miejsca. Jak skopiuję Arkusz 1 i zapiszę go pod nazwą Arkusz 2 to po kliknięciu w Arkusz 2 komórka A1 łącze przekierowuję nie do Arkusz 1.
- Załączniki
-
- przykład.xlsx
- (9.66 KiB) Pobrany 2 razy
OpenOffice 4.1.2 Windows 7