[SOLVED] Błąd ogólny. Błąd wejścia wyjścia.

Problemy związane z instalacją, uruchamianiem i podstawową konfiguracją w specyficznych środowiskach

[SOLVED] Błąd ogólny. Błąd wejścia wyjścia.

Postprzez zxz555 » Pn lip 16, 2012 11:43 pm

Witam

Mam taki problem że nie mogę odpalać dokumentów w open office.
A jeżeli próbuje utworzyć nowy dokument/arkusz/itp to nie moge go zapisać, ani wyeksportować do pdf.

Program jeszcze pare dni temu działał, tego jestem pewien. Także jak rozwiązać problem?

Pozdrawiam
OpenOffice.org 3.3.0 | Windows 7 Ultimate
zxz555
 
Posty: 2
Dołączył(a): Pn lip 16, 2012 9:50 pm

Re: Błąd ogólny. Błąd wejścia wyjścia.

Postprzez Jan_J » Wt lip 17, 2012 11:00 am

Może wystarczy reset ustawień osobistych?
Usuń katalog c:\users\Twój użytkownik\AppData\Roaming\Openoffice.org (literówki w ścieżce wielce prawdopodobne). Po następnym uruchomieniu pakiet odtworzy domyślną konfigurację.

Czy to samo dzieje się na nowo założonym koncie użytkownika?
JJ
LO 5.4 ∙ AOO 4.1.4 ∙ Python (3.6|2.7) ∙ Unicode 10 ∙ LATEX 2ε ∙ XML ∙ Unix tools ∙ Linux (Fedora|CentOS|SUSE)
Jan_J
 
Posty: 3588
Dołączył(a): Pt maja 22, 2009 1:20 pm
Lokalizacja: Wrocław

Re: Błąd ogólny. Błąd wejścia wyjścia.

Postprzez zxz555 » Wt lip 17, 2012 11:07 pm

Strzał w dziewiątkę (trochę inaczej ścieżka wyglądała) dzięki wielkie :)
OpenOffice.org 3.3.0 | Windows 7 Ultimate
zxz555
 
Posty: 2
Dołączył(a): Pn lip 16, 2012 9:50 pm

Re: [SOLVED] Błąd ogólny. Błąd wejścia wyjścia.

Postprzez gloweczka1234 » N cze 29, 2014 8:16 pm

ja mam libre office i mam podobny problem ale wogóle nie moge znależć katalogu Data roaming . co robic>?
libreoffice 4,2
gloweczka1234
 
Posty: 3
Dołączył(a): N cze 29, 2014 8:03 pm

Re: [SOLVED] Błąd ogólny. Błąd wejścia wyjścia.

Postprzez gloweczka1234 » N cze 29, 2014 10:05 pm

zrobiłem tak jak w poleceniu ale nadal nei działa :/
libreoffice 4,2
gloweczka1234
 
Posty: 3
Dołączył(a): N cze 29, 2014 8:03 pm

Re: [SOLVED] Błąd ogólny. Błąd wejścia wyjścia.

Postprzez Jan_J » Pn cze 30, 2014 1:16 am

gloweczka1234 napisał(a):ja mam libre office i mam podobny problem ale wogóle nie moge znależć katalogu Data roaming . co robic>?
Pisząc z pamięci podałem błędną scieżkę. Poprawione.
Na dodatek Twój manager plików może tego katalogu nie wyświetlać, bo ma on status Ukryty. Zależy od ustawień managera.
JJ
LO 5.4 ∙ AOO 4.1.4 ∙ Python (3.6|2.7) ∙ Unicode 10 ∙ LATEX 2ε ∙ XML ∙ Unix tools ∙ Linux (Fedora|CentOS|SUSE)
Jan_J
 
Posty: 3588
Dołączył(a): Pt maja 22, 2009 1:20 pm
Lokalizacja: Wrocław


Powrót do Instalacja i konfiguracja

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość