Problem z ciągłym auto odzyskiwaniem.

Nie wiesz, gdzie umieścić swój post? Pisz tutaj!

Problem z ciągłym auto odzyskiwaniem.

Postprzez myslas » So paź 12, 2013 8:40 am

Mam taki problem, że po jakimś czasie użytkowania OpenOffice przy otwieraniu dokumentów za każdym razem wyskakuje mi komunikat o auto odzyskiwaniu pliku mimo tego, że wcześniej plik został normalnie zapisany i normalnie edytowany nie było z nim żadnych problemów. Jedyne co wcześniej pomagało to przeinstalowanie pakietu OpenOffice ale chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość naprawy tego problemu bez przeinstalowywania, czy są może gdzieś jakieś pliki tymczasowe, konfiguracyjne, które tym sterują i czy po ich usunięciu problem nie będzie się powtarzał.

Dodam, że rezygnacja z auto odzyskiwania oraz usunięcie temp i plików konfiguracyjnych też.
OpenOffice 3.1 na Windows XP
myslas
 
Posty: 4
Dołączył(a): So paź 12, 2013 8:33 am

Re: Problem z ciągłym auto odzyskiwaniem.

Postprzez Jan_J » So paź 12, 2013 10:37 pm

myslas napisał(a):Mam taki problem, że po jakimś czasie użytkowania OpenOffice przy otwieraniu dokumentów za każdym razem wyskakuje mi komunikat o auto odzyskiwaniu pliku mimo tego, że wcześniej plik został normalnie zapisany i normalnie edytowany nie było z nim żadnych problemów. Jedyne co wcześniej pomagało to przeinstalowanie pakietu OpenOffice
Trudno mi to sobie wyobrazić. Reinstalacja nie modyfikuje ustawień użytkownika, a to właśnie w nich zapisywany jest znacznik odzyskiwania.
JJ
LO (6.1|6.2) ∙ AOO 4.1.6 ∙ Python (3.7|2.7) ∙ Unicode 12 ∙ LATEX 2ε ∙ XML ∙ Unix tools ∙ Linux (Fedora|CentOS|SUSE)
Jan_J
 
Posty: 3955
Dołączył(a): Pt maja 22, 2009 1:20 pm
Lokalizacja: Wrocław


Powrót do Forum pierwszego kontaktu

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość