Nie działają wykresy we writerze

Nie wiesz, gdzie umieścić swój post? Pisz tutaj!

Nie działają wykresy we writerze

Postprzez pawelgr85 » Wt wrz 17, 2013 1:46 pm

Witam.

Jestem tu nowy więc wybaczcie jeśli to nie ten dział.

Mój problem polega na błędnym wyświetlaniu wykresów przeklejanych z calca do writera.

To dziwne bo do tej pory wszystko działało i dało sie nawet edytować.
Teraz jest rozjechane albo nie ma go wcale :shock:

Co robić?? Mam dyplom do napisania.

Pozdrawiam.
Paweł
Ostatnio edytowano Wt wrz 17, 2013 3:57 pm przez pawelgr85, łącznie edytowano 1 raz
Libre Office 4.1.1 win 7 professional x64
pawelgr85
 
Posty: 2
Dołączył(a): Wt wrz 17, 2013 1:36 pm

Re: Nie dzaiłają wykresy we writerze

Postprzez Jan_J » Wt wrz 17, 2013 3:18 pm

Co to znaczy "do tej pory"?
JJ
LO (6.1|6.2) ∙ AOO 4.1.6 ∙ Python (3.7|2.7) ∙ Unicode 12 ∙ LATEX 2ε ∙ XML ∙ Unix tools ∙ Linux (Fedora|CentOS|SUSE)
Jan_J
 
Posty: 3955
Dołączył(a): Pt maja 22, 2009 1:20 pm
Lokalizacja: Wrocław

Re: Nie działają wykresy we writerze

Postprzez pawelgr85 » Wt wrz 17, 2013 3:33 pm

Przeinstalowałem windowsa a pliki zachowałem.... zrobiłem downgrade z win7 ultimate bez servicepacka na 7pro z sp1 i działa jak nowy (poprostu po 3 latach starej maszynce się należał format).
Wcześniej po przeklejeniu do writera mogłem zmieniac osie , opisy itd a teraz dane są pod różnymi dziwnymi kątami
osie wypadają gdzie chcą - etykiety danych mam wrażenie są generowane losowo - sajgon z wykresami. - to samo jest gdy próbóję przekleić z calca do nowo utworzonego pliku.

W pierwszej chwili szukałem jakiś aktualizacji, ale ten L.O. jest aktualny - sprawdziłem.

Wszystko ładnie pięknie w pliku(tekst, obrazki, tabele z calca) tylko te wykresy..... ku..zdziwieniu!


Co to może być?
Libre Office 4.1.1 win 7 professional x64
pawelgr85
 
Posty: 2
Dołączył(a): Wt wrz 17, 2013 1:36 pm


Powrót do Forum pierwszego kontaktu

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość