Problemy z rejestracją na Forum

Nie wiesz, gdzie umieścić swój post? Pisz tutaj!

Problemy z rejestracją na Forum

Postprzez b0bi » Śr lut 20, 2013 12:47 pm

Witam

Jestem tu świeżynką, to mój pierwszy post skierowany do Moderatorów Forum.
Nie wiem w czym tkwi błąd, ale miałem kłopoty z przejściem przez formularz rejestracyjny.
W okienku "PODPIS" kilka razy umieszczałem nick a pod nim tekst: "LibreOffice 4.0 na Windows 7 Home Premium" - zgodnie z prawdą i kilka razy wyskakiwał błąd, że podpis jest nieprawidłowy.
Usunąłem nick, wpisując sam podany powyżej tekst i też nic, potem usuwałem słowa "na", "Premium"... i nic. W końcu po kilkukrotnych próbach skopiowałem tekst podany w przykładzie.
Tak więc podpis nie jest zgodny z rzeczywistością. O co chodzi z weryfikacją tego podpisu??
Pozdrawiam
Robert
LibreOffice 4.0 na Windows 7 Home Premium
b0bi
 
Posty: 80
Dołączył(a): Wt lut 19, 2013 8:23 pm

Re: Problemy z rejestracją na Forum

Postprzez Jan_J » Pt lut 22, 2013 1:28 pm

Przepraszamy.
Wygląda na to, że wzorzec podpisu nie bierze pod uwagę wersji 4.x oprogramowania. Forum jest pod opieką fundacji Apache, która jeszcze nie wypuściła wersji AOO opatrzonej tym numerem.
Co nie oznacza, by użytkownicy LO mieli być dyskryminowani. Sam nie mam uprawnień do modyfikacji tego ustawienia, ale zgłosiłem odpowiedni wniosek.
JJ
LO (6.1|6.2) ∙ AOO 4.1.6 ∙ Python (3.7|2.7) ∙ Unicode 11 ∙ LATEX 2ε ∙ XML ∙ Unix tools ∙ Linux (Fedora|CentOS|SUSE)
Jan_J
 
Posty: 3846
Dołączył(a): Pt maja 22, 2009 1:20 pm
Lokalizacja: Wrocław


Powrót do Forum pierwszego kontaktu

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 5 gości