Opgelost Impress

Bespreek het presentatieprogramma

Opgelost Impress

Berichtdoor Paul » di jul 28, 2009 11:31 am

In de Windows Office die ik kocht blijkt dat je Windows powerpoint alleen kan bekijken, maar niet zelf een presentatie kunt maken. Oplossing? Nieuwe Office kopen, raadden ze bij Windows aan, kost maar €100,- . Nee, dus.
Nu heeft Open Office zijn eigen "Powerpoint", Impress. Is het mogelijk om uitsluitend die Impress te installeren, zonder de rest van Open Office? Ik heb verder geen behoefte aan de andere onderdelen van Open Office.
Laatst bijgewerkt door Paul op ma aug 03, 2009 3:31 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
Paul
 
Berichten: 2
Geregistreerd: di jul 28, 2009 11:21 am

Re: Impress

Berichtdoor RPG » di jul 28, 2009 11:46 am

Hello

Ik denk dat het antwoord smpel is:
nee als je nodig hebt
en
misschien ja als het niet belangrijk is.

En dat betekent Bij windows 98 met kleine harde kan het niet daar OOo2.4 is de hooste versie is . En bij windows xp of later kan het misschien wel als je OOo 3 of hoger gebruik, maar is niet nodig vanwege de grote harde schijven. Ook denk dat het maar 10 to 20 MB MB aan installatie ruimte scheelt.

Romke
LibreOffice 6.1.6.3 op openSUSE Leap 15
RPG
 
Berichten: 3954
Geregistreerd: wo apr 15, 2009 1:01 am
Woonplaats: Apeldoorn, Nederland

Re: Impress

Berichtdoor lode » di jul 28, 2009 11:48 am

Volgens mij is het niet mogelijk afzonderlijke onderdelen van OOo te installeren.
Maar wacht toch nog eventjes op de reactie van de specialisten
groeten
Lode
Ha ik zie dat er al gereageerd is
HP Pavilion p6-2030be/WIN 7 Home Premium SP1/Intel Core i5-2500.3.3GHz/ 8Gb DDR3 HD 1.5 TB/IE 9/MS Office Pro 2003/OpenOffice 3.3.0 NL/NOD32nl
Avatar gebruiker
lode
 
Berichten: 85
Geregistreerd: wo mei 13, 2009 11:27 am

Re: Impress

Berichtdoor Paul » vr jul 31, 2009 5:09 pm

Mijn dank voor jullie reacties, ik ga het maar eens proberen.
Paul
Paul
 
Berichten: 2
Geregistreerd: di jul 28, 2009 11:21 am

Re: Impress

Berichtdoor Caracalla » za aug 01, 2009 3:15 pm

lode schreef:Volgens mij is het niet mogelijk afzonderlijke onderdelen van OOo te installeren.
Maar wacht toch nog eventjes op de reactie van de specialisten
groeten
Lode
Ha ik zie dat er al gereageerd is

Het kan wel maar het bespaart, doordat de onderdelen zoveel met elkaar delen, niet veel ruimte en je moet sowieso het hele pakket downloaden.
Is je probleem opgelost of je vraag beantwoord?
Zet dan [opgelost] in de titel van je draad.
Caracalla
 
Berichten: 77
Geregistreerd: za apr 11, 2009 3:32 pm
Woonplaats: Nederland.


Keer terug naar Impress

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 0 gasten

cron