Pagina 1 van 1

[Opgelost] woordinvulling of autocorrectie instellen

BerichtGeplaatst: za apr 11, 2015 9:48 pm
door chira
Ik vermoed dat dit de juiste benaming is.
Bij mijn vorige pc en het vorig prgr, gebruikte ik die functie om zelf veel gebruikte woorden in de lijst te zetten.
Als ik dan bvb de eerste 2 letters van dat woord typte, dan kwam het volledig woord er te staan bij het drukken op Enter.
Vb. Als ik veel een eigennaam gebruik zoals 'Yasmine', dan z^plaatste ik die eigennaam in de lijst.
Als ik dan 'ya' Enter typte, kreeg ik de volledige naam met hoofdletter en al.
Ik weet niet meer hoe dit hier te doen.
Krijg alleen bij woordinvulling de woorden die er al staan en zie niet hoe ik er zelf kan toevoegen
Weet iemand wat ik bedoel?

Re: woordinvulling

BerichtGeplaatst: za apr 11, 2015 9:58 pm
door floris v
Welkom op het forum. Lijkt me dat Woordinvulling de goede naam is, al gedraagt dat zich bij mij iets anders. Het laat suggesties zien als je een paar letters hebt getypt, maar alleen bij woorden met een minimale lengte. Met welke toetsaanslag je het invullen accepteert kun je zelf instellen. Het zou kunnen dat de gebruiker vroeger meer invloed had op de samenstelling van de lijst, dat zou ik na moeten kijken. Nu lijkt het wat beperkt.

Re: woordinvulling

BerichtGeplaatst: zo apr 12, 2015 6:53 am
door chira
gevonden:
opmaak - autocorrectie - opties voor autocorrectie - tabblad: vervangen
in het vak 'vervangen' typen wat je wil vervangen, in het vak 'door' wat het moet worden
klik op nieuw, OK

Re: woordinvulling

BerichtGeplaatst: zo apr 12, 2015 7:01 am
door chira
foutje: het is niet op Enter te klikken, maar op de spatiebalk

Re: woordinvulling

BerichtGeplaatst: zo apr 12, 2015 8:44 am
door floris v
Oké, dat is inderdaad niet woordinvulling maar autocorrectie. In elk geval neem ik aan: probleem opgelost.