Kérek egy órát az OOo-ba!
-
Poliverzum
- Önkéntesek
Kérek egy órát az OOo-ba!
Nem létfontosságú probléma, de nekem jól jönne:
Az MS-Office alul az alsó (üzenő?)sávon piciben kijelzi az aktuális időt. Őszinténszólva, ezt nagyon hiányolom az OOo-ban! Legalábbis a writer részében, a többinél nem érdekel különösebben. Nem lehetne-e ezt belepakolni, legalább opcionális lehetőségként, amit bekapcsolhatok a testreszabásnál vagy a beállításoknál? Nem hiszem hogy olyan rém nehéz funkció volna! Jó ha az idő megállapításához, elég egy pillantást vetnem valahová, s nem kell külön progikat indítgatnom vagy a lakásom óráját keresnem a tekintetemmel.
Az MS-Office alul az alsó (üzenő?)sávon piciben kijelzi az aktuális időt. Őszinténszólva, ezt nagyon hiányolom az OOo-ban! Legalábbis a writer részében, a többinél nem érdekel különösebben. Nem lehetne-e ezt belepakolni, legalább opcionális lehetőségként, amit bekapcsolhatok a testreszabásnál vagy a beállításoknál? Nem hiszem hogy olyan rém nehéz funkció volna! Jó ha az idő megállapításához, elég egy pillantást vetnem valahová, s nem kell külön progikat indítgatnom vagy a lakásom óráját keresnem a tekintetemmel.
Linux másfajta • 2.4.X • Linux másfajta
- g_123_wert
- Önkéntesek
Re: Kérek egy órát az OOo-ba!
Állapotsornak hívják vagy angolul StatusBar-nak. Az 1.1 -ben még simán lehetett konfigolni és hozzáadni ezt tükrözi ez a fórum bejegyzés is: http://www.oooforum.org/forum/viewtopic.phtml?t=5106
de én már nem találtam a 2.x verzióban. Nem tudom hova lett azóta. Lehet, hogy a beállítási fájlokat kell kézzel hackelni, de nem találtam semmi erre vonatkozót, és addont sem.
de én már nem találtam a 2.x verzióban. Nem tudom hova lett azóta. Lehet, hogy a beállítási fájlokat kell kézzel hackelni, de nem találtam semmi erre vonatkozót, és addont sem.
Ms Windows XP • 3.0.X • Ubuntu 7.x
-
Poliverzum
- Önkéntesek
Pedig nagy mértékben növelné a "felhasználói élményemet". Valaki megírhatná a fejlesztő fiúknak, hogy kérjük vissza az órát legalább opcionális lehetőségként... A gallery/Photos könyvtárban van pld 39 mega fotó, azaz kép, teljesen feleslegesek szerintem, ehhez képest az az órácska tuti hogy alig foglal el valami csekélyke területet! Ha mégis ennyire fontos a tárterület-spórolás, ugyan tegyenek bele mondjuk 10-el kevesebb fotót!
- r4zoli
- Site Admin
Szép kérés, csak hova raknád ott alul, ha megnézed a 3.0.0 változat állapot sorát akkor oda már nem fér semmi.
Olvasd el, és lehetőleg tartsd be az útmutatót a fórum használatához.
AOO 3.4.1 win7, LibO 4.0 win7.
-
Poliverzum
- Önkéntesek
Én még a 2-es sorozatút használom... különben meg simán beférne a 3.0-nál is a MENÜSORhoz, a jobbfelső sarokba!
Legalább opcionálisként, mint afféle speciális "eszköztár"...
Legalább opcionálisként, mint afféle speciális "eszköztár"...
- r4zoli
- Site Admin
Ha megnézed a 34843 hibát, már elég régóta 2004 szeptembere, októbere óta nem változott, és OOo Later a határidő, ami kb. soha ha nincs rá elég szavazat. Egyetlen megoldás van regisztrálni és szavazni rá és sokakat rábírni a szavazásra.
Olvasd el, és lehetőleg tartsd be az útmutatót a fórum használatához.
-
Poliverzum
- Önkéntesek
-
janossygergely
Ilyesmit meg lehet oldani kiterjesztéssel? Egy starbasic macró tud státuszsorba/menüsorba írni? Esetleg toolbarba szövegmezőt tenni? Csak, hogy próbálkozzak-e ilyennel. Ha firefoxnál valakinek efféle kívánsága van, akkor az kábé félóra egy javascript hekkernek, és már ott virít az óra. Attól tartok, hogy új UI elemek csak c++ ban tehetők bele, egy kiterjesztés csak menüt, eszköztárgombot és párbeszédablakot csinálhat magának. Az OpenOffice-nál is volt szó arról hogy valami XUL szerű felületet adnak neki, amit könnyű módosítani...
Nekem például automatikusan frissülő szó/karakterszámláló panel jönne jól. De számtalan lehetőség van még. Ezek még ki/bekapcsolható opcióként se kerüljenek a fő disztribúcióba, mert akkor áttekinthetetlenül sok opció és képernyőelem lenne. Kiterjesztésként viszont nagy szükség lenne rájuk.
Nekem például automatikusan frissülő szó/karakterszámláló panel jönne jól. De számtalan lehetőség van még. Ezek még ki/bekapcsolható opcióként se kerüljenek a fő disztribúcióba, mert akkor áttekinthetetlenül sok opció és képernyőelem lenne. Kiterjesztésként viszont nagy szükség lenne rájuk.
Ubuntu 8.x • 2.4.X • Ms Windows XP
-
timar
- Önkéntesek
Elképzelhetőnek tartom, hogy makróval lehet írni az állapotsorba, hiszen pl. MS Office-nál is lehet. De ez nem elég, mert az órának járnia is kellene, tehát nem egy sima szöveg, hanem egy óra objektum kellene oda, ami frissíti magát, és nem a makrónak kell frissítgetni. Kiterjesztést lehet rá írni. Ha valaki érti, ami ide le van írva, akkor annak ugyanúgy fél óra az órát az állapotsorba hackelni, mint a JavaScript-hackernek a Firefoxba. Ilyen emberből egyelőre kevés van.
Ms Windows XP • 3.2.x • openSuse 11.x
-
Poliverzum
- Önkéntesek
Megjegyzem, én a Firefoxba is örülnék egy órának, ha lehetek annyira OFF, hogy ezt itt megjegyezzem... ugyanis a programok amiket futtatok, 90%-ban mindössze ebből a 3-ból kerülnek ki:
- Mrxvt terminálemulátor
- Firefox
- OOo writer
Ebből az Mrxvt-be nem kell óra, mert ugye terminál, ha kell az idő akkor
> date
De a Firefoxba és OOo-ba nagyon kéne!
Úgy különben nekem is jól jönne az OOo-ba az órán kívül még automatikusan frissülő szó/karakter stb számláló izémizé. Opcionálisan bekapcsolhatóan vagy kiterjesztés vagy akármi de LEGYEN! Plusz olyan se ártana hogy ha kijelölök egy karaktert, kiírja valahová a kódját decimálisan is és hexában is, külön az ISO-8859-2 és külön az Unicode szerint.
- Mrxvt terminálemulátor
- Firefox
- OOo writer
Ebből az Mrxvt-be nem kell óra, mert ugye terminál, ha kell az idő akkor
> date
De a Firefoxba és OOo-ba nagyon kéne!
Úgy különben nekem is jól jönne az OOo-ba az órán kívül még automatikusan frissülő szó/karakter stb számláló izémizé. Opcionálisan bekapcsolhatóan vagy kiterjesztés vagy akármi de LEGYEN! Plusz olyan se ártana hogy ha kijelölök egy karaktert, kiírja valahová a kódját decimálisan is és hexában is, külön az ISO-8859-2 és külön az Unicode szerint.
- Mészáros Tamás
- Önkéntesek
Nem értem miért kell óra...hiszen az op rendszerek tálcáján van óra... 
Mészáros Tamás
MS Windows 7 SP1 Home Premium HU • OpenOffice.org 4.1.5 • PhotoFiltre Studio 10.12.1
MS Windows 7 SP1 Home Premium HU • OpenOffice.org 4.1.5 • PhotoFiltre Studio 10.12.1
- Kami
- Önkéntesek
- Kapcsolat:
Órát hackelni lehet OpenOffice.org-ban. Az állapotsor is módosítható, meg kell írni a kiszolgáló szervizt, de ugye érdemes lenne beállíthatóra is készíteni, szóval maga a rutint megírni nem lehet túl nehéz megírni... Ráadásul az OpenOffice.org számos nyelven programozható, így nagyobb az esély, hogy valaki elkészítse. Emlékeim szerint az 5.2-es StarOffice-ban még konfigurálható volt az állapotsor, meg volt benne egy csomó érdekesség, ami végül kikerült a rendszerből. Illetve lehet, hogy most is benne van, de nem érhető el grafikus felületről, hanem az XML fájlokban kell turkálni... (http://www.oooforum.org/forum/viewtopic.phtml?t=4242 -- tehát jól emlékeztem...
)
Addig is itt egy óra Calc-ban:
http://www.openofficetips.com/2004/11/1 ... ple-clock/
Firefox-hoz pedig itt:
http://www.stemhaus.com/firefox/foxclocks/
(Ez utóbbi szeretném majd honosítani, de azért lehet ebben is segíteni...)
Addig is itt egy óra Calc-ban:
http://www.openofficetips.com/2004/11/1 ... ple-clock/
Firefox-hoz pedig itt:
http://www.stemhaus.com/firefox/foxclocks/
(Ez utóbbi szeretném majd honosítani, de azért lehet ebben is segíteni...)
-
Poliverzum
- Önkéntesek
Nálam nincs. Ugyanis nincs tálcám. Bár meglepően fog hangzani, de nem KDE-t használok, nem is Gnome-ot, nem is XFCE-t, hanem egy egészen egzotikus ablakkezelőt, a SithWM-et. Ez annyira fapados, hogy nemcsak tálcája nincs, de még háttérképet sem tud kirakni. De nagyon kicsi és őrültgyors, és teljesen billentyűzetről vezérelhető. Azaz ha órát akarok, el kell indítsam az xclock-ot. De kényelmesebb volna a writer-be építve.Mészáros Tamás írta:Nem értem miért kell óra...hiszen az op rendszerek tálcáján van óra...
-
Poliverzum
- Önkéntesek
Köszi a firefoxos órát, ez tetszik!
Most már csak a writerbe kéne egy...
Most már csak a writerbe kéne egy...
- Kami
- Önkéntesek
- Kapcsolat:
Éppen most fordítottam le azt a kiterjesztést, szóval a következő már esetleg magyarul is elérhető lesz...Poliverzum írta:Köszi a firefoxos órát, ez tetszik!
-
Poliverzum
- Önkéntesek
Nálam teljesen magyar a Firefox ezen óra-kiterjesztése, szóval lehet, hogy már neked köszönhetően magyar...
- Kami
- Önkéntesek
- Kapcsolat:
Összekevertem, ezt már régebben lefordították:
fenya25, misibacsi
Én a Flagfoxot fordítottam le, amikor a fordításról írtam. Elnézést.

fenya25, misibacsi
Én a Flagfoxot fordítottam le, amikor a fordításról írtam. Elnézést.
-
Poliverzum
- Önkéntesek
Ezért igazán nem illet elnézéskérés, hiszen csak jó, hogy már most is magyar...
Hanem ha szabad kicsit offolnom, ha netán volna kedved az AltSearch-ot lefordítani, annak igazán örülnék... Igazán, amióta csak átálltam OOo-ra, ezt hiányoltam leginkább, mert ugye a Word tudta, szóval nagyon örülök neki, hogy van már ilyen az OOo-ban is, de, bár elboldogulok az ánglius változattal, emiatt nem létfontosságú a fordítás, de ha mégis magyar volna, az növelné az "ergonómiai kényelmemet". Szóval csak arra akarok kilyukadni, hogy ha legközelebb azon morfondírozol, mit fordíts le, akkor kérlek vedd fontolóra, hogy ez is méltó lehet becses figyelmedre! (S ezesetben eressz meg egy emailt a címemre, vagy legalábbis írj róla ide egy hozzá(m)szólást...)
S előre is köszi!
Hanem ha szabad kicsit offolnom, ha netán volna kedved az AltSearch-ot lefordítani, annak igazán örülnék... Igazán, amióta csak átálltam OOo-ra, ezt hiányoltam leginkább, mert ugye a Word tudta, szóval nagyon örülök neki, hogy van már ilyen az OOo-ban is, de, bár elboldogulok az ánglius változattal, emiatt nem létfontosságú a fordítás, de ha mégis magyar volna, az növelné az "ergonómiai kényelmemet". Szóval csak arra akarok kilyukadni, hogy ha legközelebb azon morfondírozol, mit fordíts le, akkor kérlek vedd fontolóra, hogy ez is méltó lehet becses figyelmedre! (S ezesetben eressz meg egy emailt a címemre, vagy legalábbis írj róla ide egy hozzá(m)szólást...)
S előre is köszi!
- Kami
- Önkéntesek
- Kapcsolat:
Felvettem a kapcsolatot a kiterjesztés készítőjével... Fordítás is lesz talán hamarosan...Poliverzum írta:Hanem ha szabad kicsit offolnom, ha netán volna kedved az AltSearch-ot lefordítani, annak igazán örülnék... Igazán, amióta csak átálltam OOo-ra, ezt hiányoltam leginkább, mert ugye a Word tudta, szóval nagyon örülök neki, hogy van már ilyen az OOo-ban is, de, bár elboldogulok az ánglius változattal, emiatt nem létfontosságú a fordítás, de ha mégis magyar volna, az növelné az "ergonómiai kényelmemet". Szóval csak arra akarok kilyukadni, hogy ha legközelebb azon morfondírozol, mit fordíts le, akkor kérlek vedd fontolóra, hogy ez is méltó lehet becses figyelmedre! (S ezesetben eressz meg egy emailt a címemre, vagy legalábbis írj róla ide egy hozzá(m)szólást...)
S előre is köszi!
-
Poliverzum
- Önkéntesek
Nagyon szépen köszönöm! És akkor mégvalami offocska ide, bár annyiból nem off, hogy ez is fordítási ügy. Viszont nem OOo... Van-e valami ismeretséged vagy lehetőséged, hogy lefordíttassék a VIM-nek a TELJES kezelési utasítása? Mert úgy tudom egyelőre csak a vimtutor (tutor.hu) van meg magyarul. Ellenben van a shared állományok közt nekije egy "doc" könyvtár, tele sok-sok txt fájllal, benne szuperül leírva minden, épp csak angolul. Nekem meg a nyálam csorog az infó után. Szerintem sokakat érdekelne. Tudom, nem OOo, de azért ez is a szövegszerkesztéssel kapcsolatos... Remélem nem haragszol, hogy ezt itt felvetettem.
És hogy a témánál is maradjak: Az AltSearch nem lenne-e alapból belevehető az OOo következő kiadásába? Igazán meglepő számomra, hogy egy ennyire fontos lehetőséget nem tud alapból.
És hogy a témánál is maradjak: Az AltSearch nem lenne-e alapból belevehető az OOo következő kiadásába? Igazán meglepő számomra, hogy egy ennyire fontos lehetőséget nem tud alapból.
- Mészáros Tamás
- Önkéntesek
Sok sikert ehhez a Linux-hoz. Egy picit félek, hogyha valaki ennyire fapados változatot használ az a kényelmi funkciókról is lemond az örült sebesség kedvéért. Ubuntun van óra GNOME a felület...vagy annyira kell a sebesség...Poliverzum írta:Nagyon szépen köszönöm! És akkor mégvalami offocska ide, bár annyiból nem off, hogy ez is fordítási ügy. Viszont nem OOo... Van-e valami ismeretséged vagy lehetőséged, hogy lefordíttassék a VIM-nek a TELJES kezelési utasítása? Mert úgy tudom egyelőre csak a vimtutor (tutor.hu) van meg magyarul. Ellenben van a shared állományok közt nekije egy "doc" könyvtár, tele sok-sok txt fájllal, benne szuperül leírva minden, épp csak angolul. Nekem meg a nyálam csorog az infó után. Szerintem sokakat érdekelne. Tudom, nem OOo, de azért ez is a szövegszerkesztéssel kapcsolatos... Remélem nem haragszol, hogy ezt itt felvetettem.
Tom
Mészáros Tamás
-
Poliverzum
- Önkéntesek
Ööö... nem igazán értem, a félelmed mire vonatkozik. Talán olyasmire gondolsz, hogy egy idő után elegem lesz a Linuxból mert "fapados", s visszaszököm a Winhez, azt hívén hogy a Linux nem képes több kényelemre és csicsára?! Elárulom neked, ez velem nem történhet meg. Én már könyvet is írtam a GoboLinuxról:
http://mek.oszk.hu/05800/05895/
szóval ha nem is vagyok benne űberprofi, de eléggé beleástam magamat a témába ahhoz, hogy a Wint ne tartsam semmilyen téren sem alternatívának. És ismerem a Gnome-ot, mert eredetileg Uhu1.1-el kezdtem a linuxozást, aztán jött az Uhu1.2, sőt 2-es Uhu is van nekem ha nem is feltelepítve de egy DVD lemezen valahol. A SithWM-et tudatosan választottam, mert nem szeretem, ha a desktop environment tele van zsúfolva mindenféle kéretlen, nem igényelt szolgáltatással. Kipróbáltam ám sok ablakkezelőt: GoboLinux alatt a default WM pld a KDE. Nem tetszik, túl win-szerű. Feltettem alá az XFCE-t, jobban tetszett de aztán a SithWM-et találtam az igazinak. Szeretek tudod mindent billentyűzetről kezelni. Kipróbáltam közben különben még olyanokat is, hogy fluxbox, ratpoison, Ion - ez utóbbi talán jobb lenne mint a SithWM, de elriaszt tőle a körülötte tomboló jogi hercehurca. Még a Berylt is felkínlasztottam a masinámra, működik KDE és XFCE alatt is, azaz ha akarom, foroghat ám nekem is a 3D kocka... de jobb ez így, fapadosan. Az egyszerűség varázsa, tudod. De HA épp úgy AKAROM, akkor rendelkezésemre áll minden csicsa... épp csak mást akarok. Nyugodtan nevezhetsz emiatt hülyének, nem számít, a lányom is állandóan élcelődött, hogy hát apucinak milyen primitív a Linuxa... Na akkor tettem fel a Berylt, s erre szegény kislányom majdnem elsírta magát, mert ő javíthatatlan Mac-user, s neki bezzeg nem volt 3D kockája ami forogjon. Aztán persze visszatértem a SithWM-hez, ő meg nem érti, miért nem a csicsa felületet használom.
Különben ha nagyon akarom megoldom az órakérdést az xclock-kal, de egyszerűen idegesít, hogy a word6.0-nál megszoktam hogy van egy óra a szövegszerkesztőmben, itt az OOo-nál meg nincs. Iszonyat. Micsoda barbár nyomor!
Különben hogy elszörnyedj, leírom a kedvenc progijaimat néhány funkcióra:
Fájlkezelő: mc
FTP-kliens: mc
Zenelejátszó: moc (konzolos zenelejátszó a kicsike...)
Ablakkezelő: SithWM
Képnézegető: feh (Ez is konzolos)
Letöltés: wget
Youtube-os videók letöltése: ywget szkript
Videó átkódolás, DVD rippelés: mencoder
Konvertálás audioformátumok közt: mindenféle parancssoros szkriptek
Audio CD grebbelése: cdfs filerendszer+mc a wav fájlok másolásához
Szövegszerkesztés: OOo writer (Ez nekem létfontosságú. Bevallom, ha ez nem lett volna, át se térek a Linuxra. Ezokból ezen fórum létrejöttét is örömmel üdvözlöm).
Szövegeditálás: mc edit; bár mostanában a VIM-mel ismerkedem.
Programok telepítése, eltávolítása: parancssorból, a GoboLinux szkriptjeinek segítségével.
Mint látható, tudatosan igyekszem minél több mindent parancssorból intézni. Ez afféle Kocka-filozófia, életérzés, de különben is ott minden egyszerűbb. Igazából talán az OOo writer sem kéne nekem, ha a Wim tudna sorkiegyenlítést, elválasztást, lábjegyzetet, felső- és alsóindexet, valamint odt és doc formátumba mentést. Persze érthető hogy nem tud, nem erre van kitalálva, de HA tudna...! Na emiatt vetettem fel egy másik topikban a "VIM Office" ötletét.
http://mek.oszk.hu/05800/05895/
szóval ha nem is vagyok benne űberprofi, de eléggé beleástam magamat a témába ahhoz, hogy a Wint ne tartsam semmilyen téren sem alternatívának. És ismerem a Gnome-ot, mert eredetileg Uhu1.1-el kezdtem a linuxozást, aztán jött az Uhu1.2, sőt 2-es Uhu is van nekem ha nem is feltelepítve de egy DVD lemezen valahol. A SithWM-et tudatosan választottam, mert nem szeretem, ha a desktop environment tele van zsúfolva mindenféle kéretlen, nem igényelt szolgáltatással. Kipróbáltam ám sok ablakkezelőt: GoboLinux alatt a default WM pld a KDE. Nem tetszik, túl win-szerű. Feltettem alá az XFCE-t, jobban tetszett de aztán a SithWM-et találtam az igazinak. Szeretek tudod mindent billentyűzetről kezelni. Kipróbáltam közben különben még olyanokat is, hogy fluxbox, ratpoison, Ion - ez utóbbi talán jobb lenne mint a SithWM, de elriaszt tőle a körülötte tomboló jogi hercehurca. Még a Berylt is felkínlasztottam a masinámra, működik KDE és XFCE alatt is, azaz ha akarom, foroghat ám nekem is a 3D kocka... de jobb ez így, fapadosan. Az egyszerűség varázsa, tudod. De HA épp úgy AKAROM, akkor rendelkezésemre áll minden csicsa... épp csak mást akarok. Nyugodtan nevezhetsz emiatt hülyének, nem számít, a lányom is állandóan élcelődött, hogy hát apucinak milyen primitív a Linuxa... Na akkor tettem fel a Berylt, s erre szegény kislányom majdnem elsírta magát, mert ő javíthatatlan Mac-user, s neki bezzeg nem volt 3D kockája ami forogjon. Aztán persze visszatértem a SithWM-hez, ő meg nem érti, miért nem a csicsa felületet használom.
Különben ha nagyon akarom megoldom az órakérdést az xclock-kal, de egyszerűen idegesít, hogy a word6.0-nál megszoktam hogy van egy óra a szövegszerkesztőmben, itt az OOo-nál meg nincs. Iszonyat. Micsoda barbár nyomor!
Különben hogy elszörnyedj, leírom a kedvenc progijaimat néhány funkcióra:
Fájlkezelő: mc
FTP-kliens: mc
Zenelejátszó: moc (konzolos zenelejátszó a kicsike...)
Ablakkezelő: SithWM
Képnézegető: feh (Ez is konzolos)
Letöltés: wget
Youtube-os videók letöltése: ywget szkript
Videó átkódolás, DVD rippelés: mencoder
Konvertálás audioformátumok közt: mindenféle parancssoros szkriptek
Audio CD grebbelése: cdfs filerendszer+mc a wav fájlok másolásához
Szövegszerkesztés: OOo writer (Ez nekem létfontosságú. Bevallom, ha ez nem lett volna, át se térek a Linuxra. Ezokból ezen fórum létrejöttét is örömmel üdvözlöm).
Szövegeditálás: mc edit; bár mostanában a VIM-mel ismerkedem.
Programok telepítése, eltávolítása: parancssorból, a GoboLinux szkriptjeinek segítségével.
Mint látható, tudatosan igyekszem minél több mindent parancssorból intézni. Ez afféle Kocka-filozófia, életérzés, de különben is ott minden egyszerűbb. Igazából talán az OOo writer sem kéne nekem, ha a Wim tudna sorkiegyenlítést, elválasztást, lábjegyzetet, felső- és alsóindexet, valamint odt és doc formátumba mentést. Persze érthető hogy nem tud, nem erre van kitalálva, de HA tudna...! Na emiatt vetettem fel egy másik topikban a "VIM Office" ötletét.
- g_123_wert
- Önkéntesek
[OFF]
Firefoxba óra: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2267
A státuszsorban alapértelmezetten a dátumot jeleníti meg, de
a beállításoknál a megjelenítési formátumot átállítod %H:%M:%S -re és
már megy is.
[/OFF]
Calc -ban meg beírod ugye, hogy =NOW() Write ban meg Beszúrás/Mezők/Idő
Firefoxba óra: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2267
A státuszsorban alapértelmezetten a dátumot jeleníti meg, de
a beállításoknál a megjelenítési formátumot átállítod %H:%M:%S -re és
már megy is.
[/OFF]
Calc -ban meg beírod ugye, hogy =NOW() Write ban meg Beszúrás/Mezők/Idő
Ms Windows XP • 3.0.X • Ubuntu 7.x
-
Poliverzum
- Önkéntesek
Hát azért az durva lenne, hogy a doksiba mezőként szúrjam be az időt...
Nekem valami státusszsor-féleségre kéne...